Kompressorihuoltaja tai alalle haluava - UPH

Uudenmaan Painehuolto on paineilmalaitteiden maahantuoja-, huoltoliike, sekä monimerkkihuolto. UPH tarjoaa yrityksille paineilman kokonaisratkaisuja vankalla ammattitaidolla luottaessamme palveluun, laatuun ja osaamiseen. Olemme täysin suomalaisomisteinen yritys ja meillä on yli 20 vuoden kokemus paineilmakompressoreista. Tutustu meihin lisää: https://uph.fi/


Uudenmaan Painehuolto etsii alati kasvavan tilauskannan vuoksi uutta KOMPRESSORIHUOLTAJAA tai alalle haluaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle / pääkaupunkiseudulle.

Me UPH:lla huollamme ja korjaamme kaiken kokoisia ja merkkisiä kompressoreita pääkaupunkiseudun alueella, ja meillä olisi työpaikka auki uudelle kompressorihuoltajalle tiimissämme. Tarjolla olisi monipuolisia työpäiviä asiakkaillamme paineilmalaitteiden parissa. Olisi hienoa saada sinut mukaan rentoon ja ammattitaitoiseen porukkaamme, koska sinun avullasi pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin!

Haemme tehtävään asiakaspalveluhenkistä persoonaa, joka on valmiuksiltaan sopiva kyseiseen työhön ja halukas oppimaan uuttakin. Täten voit olla jo kokeneempi kompressorihuoltaja tai alalle vasta haluava, esimerkiksi mekaanisen taustan omaava henkilö.

Työ UPH:lla on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta annamme sinulle tiimillä tukea monin eri tavoin, jotta onnistut työssäsi. Alkukoulutukset kuuluvat työsuhteesi alkuun luonnollisesti.

Työpäivät meillä kulkevat joustavasti noin klo 8-16 välissä, ja joustavuutta puolin ja toisin kellonaikoihin olisi hyvä löytyä.

Miksi juuri UPH:lle?
Erottaudumme kilpailijoistamme mm. korkeamman palkkatason sekä työntekijöidemme huolehdinnan kautta niin työ- kuin vapaa-ajalla. Kuukausipalkan taso suhteutetaan osaamistasoosi ja yleisesti tarkastelemme työntekijöidemme palkkoja aina tietyin väliajoin, ja lisäksi maksamme myös vuosibonusta.

Meillä saat valita mm. sinulle sopivimmat työkalut käteen. Annamme myös neljä pyörää allesi ja halutessasi voit startata töihin sovittaessa tällä kotipihastakin.

Työ meillä on erittäin fyysistä ja polvillaan ollaan paljon. Haluamme täten pitää huolta työntekijöidemme fyysisestä hyvinvoinnista ja työsuhde-etuihin kuuluukin mm. kuntosalia, hierontaa, hyvä työterveys jne. ja mahdollisuuksien mukaan sponsoroimme muuta urheiluharrastustasi.

Olemme innostuneita työstämme mitä teemme ja samanhenkistä asennetta toivoisimme myös sinulta!

Haluatko mukaan? Hienoa, hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa!

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään rohkeasti oheisen hakulinkin kautta ja liitä mukaasi CV:si ja/tai hakemuskirjeesi palkkatoiveesi kera.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimia kannattaa nopeasti! Toivomme hakemuksia monilta eritaustaisilta henkilöiltä!

Töiden aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytoijat Esko Saurio p. 040 647 2205, [email protected] ja Miia Sinkko p. 040 1930 347, [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt