KOORDINAATTORI ASIAKASREKISTERIPÄIVITYS PROJEKTIIN, Helsinki

Find out how easily you can reach your potential at BSH Home Appliances Group:

As a leading manufacturer of home appliances and solutions, we encourage commitment and open-mindedness among our employees. With our global brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Neff as well as our local brands, our focus truly is on innovation. That does not just apply to our products and services, but also drives the way in which we cooperate, exchange ideas and organize our teams. Everyone is invited to make their individual contribution to our overall success.

Join us now and give your career a home.

Etsimme nyt asiakkaallemme BSH Kodinkoneet Oy:lle toimeen tarttuvaa ja rutiininomaista tarkkaa työtä arvostavaa KOORDINAATTORIA ASIAKASREKISTERIPÄIVITYS PROJEKTIIN toteuttamaan järjestelmä integraatiossa tapahtuvaa tietojensiirtoa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Lauttasaaressa ja työn sujuvuuden kannalta toivomme sinun pääosin työskentelevän toimistolta käsin. Työkielemme tiimin sisällä on englanti, vaikka lähikollegasi on Suomessa ja kommunikoi suomeksi. Kyseessä on neljän kuukauden projekti, jossa toivottava aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävässä on myös mahdollisuus sopia osa-aikaisuudesta, jolloin projekti voi olla myös pidempi.

Tehtäväsi koostuu kahdesta kokonaisuudesta, joista suurempi osuus keskittyy tietojenkäsittelyyn ja siirtotoimenpiteisiin. Tietojen käsittelyssä olet vastuussa uusien asiakkaiden rekisteröimisessä järjestelmäämme ja varmistat samalla heidän pääsynsä elektroniseen tilausjärjestelmään. Lisäksi tuotat back end palvelua, jossa tarkastat olemassa olevien asiakkaiden oikeellisuutta järjestelmässä. Käytössä oleva järjestelmä on SAP - S4 ja suurena etuna on tämän järjestelmän tuntemus. Pienempänä kokonaisuutena tehtävässä on ongelmanratkaisu sekä tilaustenkäsittelyn ja laskutuksen avustaminen.

Toivomme sinun olevan sopivasti oma-aloitteinen tekijä, joka tarttuu työtehtäviin innokkaasti ja rohkealla asenteella. Odotamme sinun omaavan erinomaiset kommunikointi taidot, sillä olet päivittäin tekemisissä useiden sidosryhmien kanssa. Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme valittavalla henkilöllä olevan kokemusta SAP ohjelman käytöstä sekä ymmärrystä tilaus-toimitusketjun hallinnasta.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvän kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtäviesi suorittamiseen sekä mukavat kollegat. Olet osa asiakaspalvelutiimiämme, jossa vallitsee hyvä henki ja kannustava ilmapiiri.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!
Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091
Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.