Koordinaattori, digitaaliset työkykypalvelut

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus visioida rohkeasti sekä luoda ja kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta ja se on iso vastuu. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Jos haluat olla osana innostavaa työympäristöä ja kehittää osaamistasi digitaalisten palveluiden parissa, nyt sinulla olisi mahdollisuus liittyä joukkoomme luomaan parempaa työkykyä yhdessä!

Haussa vuorotteluvapaasijaiseksi

Koordinaattori, digitaaliset työkykypalvelut (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Haemme joukkoomme asiantuntijaa, joka on mukanamme tukemassa asiakkaitamme digitaalisten työkykypalveluidemme monipuolisessa hyödyntämisessä. Digitaalisten työkykypalveluidemme koordinaattorin työssä pääset käyttämään parasta osaamistasi mielenkiintoisessa ja kehittyvässä palveluympäristössä. Työkavereinasi ja tukenasi on huippuosaajia, jotka työskentelevät sekä digitaalisten palveluidemme kehittämisen että asiakastukitehtävien parissa. Yhdessä kollegoidesi kanssa sinulla on mahdollisuus olla mukanamme luomassa asiakkaillemme parasta palvelua sekä mahdollisuuden oppia rutkasti sekä työkykyjohtamisesta että monikanavaisesta palvelutoimituksesta.

Olemme uudistaneet ja monipuolistaneet digitaalista palvelutarjoamaamme viime vuosien aikana. Olet etsimämme henkilö, jos intohimonasi on tarttua asiakkaiden tarpeisiin ja löytää niihin räätälöityjä ratkaisuja. Tarjoamme sinulle vahvan asiantuntijaverkostomme tuen sekä mahdollisuuden tiiviiseen yhteistyöhön monenlaisten asiakasyritystemme sekä Ilmarisen työkykyriskien hallinnan ammattilaisten kanssa.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

  • digitaalisten palvelujemme asiakastuki
  • avustavat tehtävät palvelukehityksemme rintamalla
  • asiakasviestintä ja ohjeistus

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on

  • uteliaisuutta ja rohkeutta toimia digitaalisten palveluiden parissa
  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
  • kokemusta yleisistä toimisto-ohjelmista
  • Excel-perusosaaminen
  • hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot
  • aktiivinen työskentelyote

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri. Meille olet tervetullut omana itsenäsi.

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Hae nyt

Huomioithan, että sinun tulee täyttää vuorotteluvapaan täyttämät hakuehdot. Löydät tästä lisätietoa TE-palveluiden sivuilta. Vuorotteluvapaa alkaa 1.6.2024 ja päättyy syyskuussa 2024.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Experiksen kanssa, ja lisätietoja tehtävästä antaa Heli Villa, [email protected], p. 050 5703 680.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 8.4.2024 mennessä seuraavan linkin kautta: https://tyopaikat.ilmarinen.fi

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Samankaltaiset työt