Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Korpelan Energia Oy, Laskentainsinööri

Korpelan Voima on vuonna 1919 perustettu maakunnallinen energiakonserni. Konserni muodostuu emoyhtiö Korpelan Voimasta ja sen sähkönmyyntiä harjoittavasta tytäryhtiöstä Korpelan Energiasta, sähkönsiirtoa harjoittavasta tytäryhtiöstä Verkko Korpelasta ja kaukolämpötoimintaa harjoittavasta tytäryhtiöstä Lämpö Korpelasta. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 34,7 miljoonaa euroa ja keskimääräinen henkilöstömäärä oli 49 henkilöä.

Haluatko tehdä työurasi energia-alalla?

Nyt siihen on loistava mahdollisuus, kun etsimme joukkoomme

LASKENTAINSINÖÖRIÄ KANNUKSEEN

Haemme Korpelan Energialle sähkömyyntiorganisaatioomme tietojärjestelmäorientoitunutta insinööriä. Työtehtäviisi kuuluvat mm. sähkötarjouksien laskenta, sähkönmyynnin raporttien laadinta sekä asiakas-, tarjous- ja tuotetietojen hallintatehtävät. Työssäsi pääset myös kehittämään ja ylläpitämään myynnin tietojärjestelmiä ja tulet tekemään työtä tiiviissä yhteistyössä asiakaspalvelupäällikön sekä myyntivastaavan kanssa.

Henkilönä olet tarkka ja järjestelmällinen, omaat matemaattis-loogisen ajattelutavan sekä hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä monipuolista osaamista erilaisten tietojärjestelmien käytöstä, aikaisempi kokemus vastaavan kaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Sinulta löytyy monipuolista teknistä osaamista tietojärjestelmistä ja -ohjelmistoista sekä monipuoliset MS Office-ohjelma taidot. Voit olla joko kokenut osaaja tai tulevaisuuden taituri, asenne ratkaisee.

Tarjoamme

- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden energia-alalla

- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja sen myötä saada uusia vastuualueita työssä

- vakituisen työsuhteen sekä hyvät henkilökuntaedut

- mahdollisuuden kehittyä urallasi vakaan työnantajan palveluksessa.

Tule mukaan tekemään hyvää tulosta, kehittymään ja kasvamaan yrityksemme mukana!

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi 17.1.2020 mennessä. Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.