Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kotisiivooja


Haluaisitko olla osa aktiivista ja positiivista perheyhteisöä kollegoiden parissa, jotka tuntevat aitoa ammattiylpeyttä työtään kohtaan? Nautitko liikkuvasta työstä, jossa näet konkreettisesti oman työsi jäljen siivouspalveluiden parissa? Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa panostetaan aidosti työntekijöiden hyvinvointiin liikunta - ja kulttuuriseteleiden, vakuutusten sekä veloituksettomien hierontojen muodossa? Mikäli vastaus aikaisempiin kohtiin oli kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista, sillä olet ajautunut juuri sinulle tarkoitettuun työpaikkailmoitukseen, jonka avulla tamperelainen perheyritys etsii riveihinsä uutta kotisiivoojaa osaksi positiivista ja aktiivista työyhteisöä!


Tiimiin toivotaan reipasta, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä Tekijää. Olethan työssäsi huolellinen ja tarkka, sillä näiden ominaisuuksien avulla saadaan aikaan tyytyväisiä asiakkaita, joka on yksi tärkeimmistä yrityksen tavoitteista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan ehdottomasti eduksi mutta työhön tarjotaan myös kattava perehdytys, joten voit olla myös uusi alalla.


Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella ja näihin liikutaan yrityksen autolla, joten toivomme että valitulla henkilöllä on ajokortti. Työskentely tapahtuu pareittain ja työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kodin ylläpitosiivoukset sekä mahdolliset erikoissiivoukset.
Työtä on tarjolla 30-37,5h/vko. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 8-16 välisenä aikana, ilta- ja viikonlopputöitä voi olla satunnaisesti tarjolla mutta näistä sovitaan työntekijöiden kanssa erikseen. Käytössä on kiinteistöpalvelualan TES. Myös osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet hakijat huomioidaan, kerrothan käytettävyydestäsi lisää hakemuksessa!


Aloitamme haastattelut jo hakuaika ja haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian linkin kautta. Lisätietoja sinulle antaa Sourcing Consultant Hannu Pelli, hannu.pelli@manpowergroup.fi / p. 040 1930 347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.