Kunnossapito-osaajia, Metsä Fibre

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Metsä Fibrelle kahta kunnossapito-osaajaa sekä sähkö-, automaatio-, että mekaanisen kunnossapidon työtehtäviin. Työskentely tulee tapahtumaan Vilppulan sahalla.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Millaiseen tehtävään hyppäät?

Kunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Kunnossapitoon liittyviä työtehtäviäsi ovat mm. vianetsintä tuotantokoneista, ennakkohuoltokierrokset ja uusien laitteiden asennukset. Työskentelet yhdessä muun vuorossa olevan henkilöstön kanssa. Työtä tehdään ainakin alkuun perus päivävuorossa klo 7.00-15.30, mutta yhtälailla edellytämme joustavuutta työskennellä tarvittaessa jatkuvassa kolmivuorotyössä lyhyellä kierrolla.

Vilppulan saha on yksi Euroopan suurimmista ja moderneimmista sahalaitoksista. Sahan tuotantokapasiteetti on noin 540 000m3 kuusitavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. sisä- ja ulkoverhouspaneelit, rakentaminen ja liimapuutuotanto, huonekalut, puusepäntuotteet ja betonivalumuotit. Viennin osuus tuotannosta on noin 90 %. Sahalla työskentelee noin 100 henkilöä.

Toivomme hakijoilta:

Sinulla tulisi olla vähintään alan perustutkinto. Toivomme, että olet päässyt aiemminkin työskentelemään erilaisten kunnossapitotöiden parissa. Kaikki aiempi kokemus teollisuuden sähkö- ja/tai mekaanisista kunnossapitotöistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen arvostetussa yhtiössä. Henkilöstölle tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle, sekä mahdollisuuksia kouluttautua työn ohessa lisäten omaa osaamistasi. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Pyrimme aloittamaan työhaastattelut mahdollisimman nopeasti. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.