Laatuasiantuntija, Finlandia Candy Oy

Finlandia Candyn tarina alkaa vuodesta 1967, kun Pöytyän Riihikoskella alettiin valmistamaan viinikumimakeisia. Tänä päivänä Finnsweet Oy omistaa Finlandia Candyn makeistehtaat Riihikoskella ja Suomussalmella, sekä Porvoon Lakritsin tehtaan Porvoon läheisyydessä, keskittyen makeisten, suklaan ja leipomotuotteiden tuonti- ja tukkukauppaan. Konsernin liikevaihto on moninkertaistunut viime vuosien aikana. Hallinto sijaitsee Porvoossa, tehtaat Riihikoskella, Suomussalmella ja Koskenkylässä. Tutustu lisää osoitteissa finlandiacandy.fi sekä porvoonlakritsi.fi.


Haemme nyt Finlandia Candy Oy:lle Riihikoskelle vakituiseen työsuhteeseen LAATUASIANTUNTIJAA varmistamaan, että yrityksen toiminnot noudattavat korkeimpia laatustandardeja ja asiakkaiden odotukset täyttyvät jokaisessa vaiheessa. Finlandia Candyn tehtailla meillä on käytössä IFS Food -sertifikaatti ja Porvoon Lakritsin tehtaalle tulemme hakemaan sertifiointia ensi vuoden aikana.

Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Laatujärjestelmien ja -prosessien kehittäminen ja ylläpito
  • Laatupoikkeamien analysointi ja toimintaehdotusten laatiminen
  • Auditoinnit ja niiden mukaisten toimenpiteiden käytäntöönpano
  • Laatustandardien mukaisten käytäntöjen jalkauttaminen yrityksen kaikille tasoille

Mitä toivomme sinulta?

  • Käytännön työkokemusta laadunvalvonnan saralta vähintään parin vuoden ajalta
  • Ymmärrystä laatujohtamisjärjestelmistä, elintarviketeollisuuden laatujärjestelmien tuntemuksesta saat etua
  • Tarkkaa ja itseohjautuvaa työotetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä jalkauttaa asioita käytännön tasolle

Laatuasiantuntijana odotamme sinulta vahvoja kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä sujuvaan yhteistyöhön tehtaidemme yksiköiden välillä. Olet aloitteellinen ja työskentelet itsenäisesti, kykenet tarttumaan haasteisiin ja sinua motivoi laatuasioiden ratkaiseminen. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Riihikoskella, mutta ajoittain matkustat myös Porvoon ja Suomussalmen tehtaillemme. Töitä tehdään arkisin liukuvaan toimistoaikaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan perinteikkäässä ja luotettavassa konsernissa, jossa kehittymistäsi tuetaan ja jossa on mukavaa tehdä töitä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Finlandia Candy Oy:lle.

Hae nyt!
Jos uskot olevasi etsimämme Laatuasiantuntija, hae tehtävää ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi "Hae nyt" -painikkeen kautta.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja mahdollisissa kysymyksissä sinua auttavat ManpowerGroupin konsultit:

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360
Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.