IT-tukihenkilö / laitekuljettaja - Tietokeskus

Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti - samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 400 osaajaa ympäri Suomen.

Pidätkö tien päällä olemisesta ja oletko asiakaspalveluhenkinen IT-persoona?

Haemme IT-TUKIHENKILÖÄ Porin alueelle asiakkaallemme Tietokeskukselle.

Etsimme reippaita IT-tukihenkilöä kuljettamaan ja asentamaan Tietokeskuksen asiakkaiden IT-laitteistoa ympäri Porin / Satakunnan aluetta. Kuljetat laitteet luotettavasti perille, olet asiakaspalveluhenkinen ja kytket laitteet paikalleen sekä tarvittaessa avustat käyttöönotossa. Lähde mukaan mielenkiintoiseen ja liikkuvaan työhön, jossa pääset osaksi isompaa projektia!

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja se kestää aluksi arviolta vuoden 2023 loppuun. Jatko on myös mahdollinen ja se selviää lähempänä loppuvuotta!

Työ on kokoaikaista (37,5h/vko) ja työaika on arkisin klo 8-16 välillä.

Työssä käytetään omaa autoa ja siitä maksetaan kilometrikorvaukset. Palkkaus tietotekniikan palvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, jos:

- sinulta löytyy tehtävään sopiva IT-painotteinen koulutustausta tai muu tietotaito

- olet asiakaspalveluhenkinen persoona

- omistat oman auton sekä pidät ajotyöstä

- olet luotettava ja ajoissa oleva

- omaat hyvän suomen kielen taidon niin suullisesti kuin kirjallisesti

Kiinnostuit?

Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana! Paikat täytetään sitä mukaan, kun löydämme tehtävään soveltuvia ehdokkaita.

Otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta!

Hakuohjeet:

Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Miia Sinkko 0401930347 (arkisin 8-16) / [email protected] ja Emmi Lamberg 040 192 9008 (arkisin 8-16) / [email protected]. .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.