License Coordinator, Valmet Automation

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Rakennamme jalkapallokentän kokoisia koneita, teemme kunnossapitoa kokonaisille tehtaille ja luomme innovatiivisia ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hyödyntämiseksi. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Lisätietoja www.valmet.com


Asiakkaamme Valmet Automation Tampereen toimituskeskus etsii henkilöä suunnittelemaan ja koordinoimaan lisenssien tilausprosessia. Tehtävä sijoittuu varaosatiimiin Tampereen toimipaikkaan.


Etsimme nyt tiimiin uutta

LICENSE COORDINATORIA

lisenssien tilausprosessien koordinointiin. Vastaat lisenssien toimituksesta, tilausten kirjaamisesta ja generoinnista osana noin 14 ammattilaisen tiimiä, jotka tukevat sinua työssäsi. Lisäksi huolehdit raportoinnista ja laskutuksesta. Työssäsi hoidat päivittäin yhteyksiä kotimaisten ja ulkomaisten toimijoiden suuntaan globaalissa ympäristössä toimien, joten työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. License Coordinatorin tehtävä on yrityksessämme uusi. Olisiko tämä sinulle sopiva steppi?

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Soveltuvaa koulutus, esim. taloushallinnon tai insinöörin AMK-tutkinnon

- Microsoft Office-työkalujen käyttöä, kokemusta ERP-järjestelmistä

- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita kokonaisuuksia

- Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin- ja suomenkielen taitoa

Lisäksi arvostamme

- kokemusta globaalissa työympäristössä toimimisesta

- systemaattista työskentelytapaa sekä oma-aloitteisuutta

- aikaisempaa kokemusta tilaus-toimitusprosesseista

Tarjoamme sinulle monipuolisen, globaalin toimintaympäristön Valmet Automationin varaosatiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Tehtävä on uusi ja tehtävässä on mahdollisuus osallistua roolin kehittämiseen tiimin kanssa. Työ alkaa 12kk määräaikaisuutena sopimuksen mukaan viimeistään elokuussa, työsuhteen juridisena työnantajana toimii ManpowerGroup.

Kiinnostuitko? Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa manpower.fi (License Coordinator, Valmet Automation). Lisätietoja sinulle antaa Recruitment Consultant Sanni Nelimarkka, jonka tavoitat osoitteesta [email protected] . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.