Logistiikan ja tuotantotyön avoin haku, koko Suomi

Oletko tuotannon, teollisuuden tai logistiikan ammattilainen tai aloista kiinnostunut aloitteleva tekijä?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason tuotannon, teollisuuden ja varastopuolen tehtäviä ympäri Suomen ja tämän avoimen haun kautta voit sinäkin jättää hakemuksesi meille.

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti työelämän eri vaiheissa olevia osaajia. Töiden kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin. Mikäli siis etsit uusia mahdollisuuksia, joissa pääset tuomaan omaa osaamistasi ja/tai haluat kehittyä tuotannon/teollisuuden/logistiikan alalla, niin jätä meille avoin hakemuksesi. Mielellämme keskustelemme kanssasi lisää tarjolla olevista tehtävistä.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut tekijä. Tärkeintä on kertoa meille mitä osaat ja mistä taustasi koostuu. Kerrothan meille mahdollisimman hyvin itsestäsi ja toiveistasi uutta työtä kohtaa, jotta me voisimme auttaa Sinua löytämään uuden työn!

Olemme työllistäneet säännöllisesti mm. alla oleviin tehtäviin osaajia:

  • Varastotyöntekijä / jakelija
  • Logistiikkakoordinaattori
  • Tuotantotyöntekijä / kokoonpanija
  • Operaattori / koneenkäyttäjä / laaduntarkkailija
  • Teollisuudet eri asennustehtävät / huoltoasentaja
  • Sähköasentaja / sähkökokoonpanon tehtävät

Jättämällä meille avoimen hakemuksen, tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai haluat keskustella tarkemmin avoimista tehtävistämme!

Senior Research Consultant Laura Parviainen [email protected]

Research Consultant Miia Sinkko [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.