Logistiikka-assistentti

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme Varkauteen


LOGISTIIKKA-ASSISTENTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työnkuva koostuu niin varastointiin, postien käsittelyyn ja lähettämiseen kuin myös kuljetusten organisointiin liittyvistä tehtävistä.

Työnkuvaan kuuluvat

  • tavaroiden vastaanotto-, lähetystoiminnot ja pakkaaminen
  • rahtikirjojen ja tulliasioiden hoitaminen
  • tilausten, lähetyslistojen ja laskujen käsittely
  • SAP ja officeohjelmien käyttöä
  • muita toimistotehtäviä


Edellytämme henkilöltä hyviä asiakaspalvelutaitoja, monipuolista IT-osaamista (SAP osaaminen eduksi) sekä hyvää englanninkielen taitoa sillä yrityksen konsernikieli on englanti. Aikaisempi työkokemus varastotyöstä ja SAP-osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme työntekijässä aktiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä omatoimista työskentelytyyliä.

Työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi, työaika on arkisin kello 8-16 ja työt alkavat mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 21.9.2020, mutta aloitan haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti.

Jätä hakemus www.manpower.fi sivuille ja muistathan ladata myös CV hakemukseen. Lisätietoa työtehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen p. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpower.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.