Logistiikka-assistentti

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme

LOGISTIIKKA-ASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen Varkauteen.

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Vastuullasi on varastointiin, postien käsittelyyn ja lähettämiseen kuin myös kuljetusten organisointiin liittyviä tehtäviä. Huolehdit tavaroiden vastaanotosta, lähetystoiminnoista ja pakkaamisesta sekä rahtikirjojen ja tulliasioiden hoitamisesta. Käsittelet tilauksia, lähetyslistoja ja laskuja. Käytät aktiivisesti SAP- järjestelmää ja Microsoft Office sovelluksia. Tehtävääsi sisältyy myös muita toimistotehtäviä kuten esimerkiksi kulkuoikeuksien varmistamista ja toimistotarvikkeista huolehtimista.

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?

Edellytämme henkilöltä erinomaista asiakaspalvelutaitoa, hyvää IT-osaamista (SAP osaaminen eduksi) sekä sujuvaa englannin kielen taitoa sillä yrityksen konsernikieli on englanti. Aikaisempi työkokemus varastotyöstä ja SAP-osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme työntekijässä aktiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä omatoimista työskentelytyyliä.

Mitä voimme tarjota Sinulle?

Monipuolisen ja mielenkiintoisen vuokratyösuhteen mukavassa työporukassa. Työaika on 7,5 tuntia päivässä aamupainotteisesti. Työsuhteeseen sovelletaan Henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Vielä viimeisenä hakuohjeet!

Hae tehtävää heti www.manpower.fi -sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Emma Montell puhelimitse numerosta 040 775 3231 sekä [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.