Logistiikkatyöntekijä

WELCOME TO TELIA - HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With 500 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ja energistä Varasto/logistiikkatyöntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työaika on arkipäivisin noin klo 8.00-16.00 välillä ja työpaikka sijaitsee Pitäjänmäellä, Helsingissä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä käsittelet asiakkaidemme päivittäisiä tilauksia ja tehtäviisi kuuluu varastotyötä, toimittamista sekä mahdollisesti tarvittaessa mobiili -ja IT-päätelaitteiden esiasennusta. Tehtävänäsi on palvelutapahtumien laadukas ja tavoitteen mukainen käsittely hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Varastotyöskentely on systemaattista ja ripeää, mutta suuria esineitä ei ole tarvetta siirtää tai kantaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Huolellisuutta ja tarkkuutta
- Reipasta asennetta työntekoon
- Hyvää asiakaspalveluasennetta
- Sujuvaa suomenkielen taitoa

Aikaisempi varastoalan kokemus katsotaan suureksi eduksi

Tarjoamme:

Mielenkiintoisella toimialla monipuolisen tehtävän johtavan toimijan palveluksessa - tämä on äärimmäisen hyvä tapa päästä tutustumaan toimialaan! Hyvät työvälineet, toimitilat ja erittäin mukavat työkaverit sekä sopivan rennon&tekevän työyhteisön

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen(a)manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt