Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Logistiikkatyöntekijä, Helsinki

Me olemme DataInfo; digitaalinen, siksi pieni ja ketterä!, Mobilisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa ensiluokkaisella käyttäjäkokemuksella. Investoimme voimakkaasti palveluiden digitalisointiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Osana kansainvälistä konsernia tarjoamme kilpailukykyiset hinnat. Nyt olemme alamme nopeimmin kasvavia yrityksiä ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Euroopan paras! Olemme innovatiivinen haastaja, jonka kansainväliset palvelut mahdollistavat toimintasi nopean kehittämisen. Jatkuvasti kasvava palvelutarjontamme on aina online ja saumattomasti liitettävissä toimintaympäristöösi.Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä ja energistä Varasto- /logistiikkatyöntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työaika on arkipäivisin noin klo 8.00-16.00 välillä ja työpaikka sijaitsee Vallilassa, Helsingissä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian! Tässä tehtävässä käsittelet asiakkaidemme päivittäisiä tilauksia ja tehtäviisi kuuluu varastotyötä, toimittamista sekä mahdollisesti tarvittaessa mobiili -ja IT-päätelaitteiden esiasennusta. Tehtävänäsi on palvelutapahtumien laadukas ja tavoitteen mukainen käsittely hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Varastotyöskentely on systemaattista ja ripeää, mutta suuria esineitä ei ole tarvetta siirtää tai kantaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Huolellisuutta ja tarkkuutta
- Reipasta asennetta työntekoon
- Hyvää asiakaspalveluasennetta
- Sujuvaa suomenkielen taitoa
Aikaisempi varastoalan kokemus katsotaan suureksi eduksi

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisella toimialla monipuolisen tehtävän johtavan toimijan palveluksessa - tämä on äärimmäisen hyvä tapa päästä tutustumaan toimialaan!
- Hyvät työvälineet, toimitilat ja erittäin mukavat työkaverit sekä sopivan rennon&tekevän työyhteisön

Miksi sinun kannattaa hakea juuri Datainfolle?
DataInfo on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai nostamalla roolisi uudelle tasolle kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen(a)manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.