Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Lounais-Suomen Taxidata Oy - Tilaustenkäsittelijä

TILAUSTENKÄSITTELIJÄ

Tässä työssä "vain ääni ratkaisee".


Etsimme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen täydentämään Lounais-Suomen Taxidata Oy:n asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään taksikeskuksen monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa.
Taksinvälityspalvelu on toiminnassa 24/7. Työssä vaaditaan siis valmiutta toimia 3-vuorotyössä. Työaika on keskimäärin 120h kuukaudessa ja työvuoro on 8 tuntia (aamu/ilta) tai 9 tuntia (yö). Työvuorot suunnitellaan perusvahvuuden lisäksi aina työmäärän ja ruuhkahuippujen mukaan. Alkuun vuorot ovat pääsääntöisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroja. Työt alkavat perehdytysjaksolla, jolloin tehdään 4h päiviä ja perehdytyksen kesto riippuu henkilön yksilöllisestä omaksumisnopeudesta.

Työilmapiiri Taxidatalla on miellyttävä ja ystävällinen sekä ihmiset töissä mukavia ja auttavaisia.

Mitä työtehtävä vaatii:
- joustavaa asennetta
- kykyä omaksua Taxidatan järjestelmä
- kykyä palvella asiakkaita
- itsenäisen työotteen
- englanninkielen taitoa (ruotsi plussaa)

Mitä tarjoamme:
- vakituisen työpaikan
- mukavan työilmapiirin ja työkaverit
- rennon pukeutumiskoodin
- kattavan perehdytyksen

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä osa paikoista on jo täytettynä ja loput paikat tullaan täyttämään nopealla aikataululla.
Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.