LVI-Insinööri / -teknikko

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Ilmatuote Oy on vuonna 1968 perustettu, LVI-urakointi- ja huoltotoimintaan erikoistunut perheyritys. Tarjoamme laadukasta ja kustannustehokasta palvelua joihin kuuluvat muun muassa linjasaneeraukset, vesijohto-saneeraukset sekä laajojen projektien johtotehtävät. Liikevaihto v. 2022 oli 5,6 miljoonaa euroa. Päätoimialueemme on Turun talousalue ja työllistämme tällä hetkellä noin 30 talotekniikan ammattilaista.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen IV-osastollemme

LVI-INSINÖÖRIÄ / -TEKNIKKOA

Projektipäällikkönä toimit asiakasrajapinnassa ja tehtäviisi kuuluu IV-urakointiin liittyvät työmaa-tarkastukset, työvaiheiden ennakkosuunnittelu, toteuttaminen ja organisointi työmaalla. Kohteemme liittyvät muun muassa teollisuuteen, puhdastiloihin, päiväkoteihin, kouluihin ja kaupan tiloihin. Vastaat yrityksemme suhteista työmaaorganisaatioiden kesken, tavarahankinnoista, asennuskapasiteetin riittävyydestä ja toimivuudesta. Työmaat sijaitsevat yleisesti ottaen 20 km säteellä Turusta.

Projektiosaaminen ja siihen sisältyen aikataulujen ja kustannusten sekä budjetoinnin hallinta ovat sinulla hallussa. Sinulla on osaamista koordinoida ja laatia muutostyötarjouksia tarvittaessa. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen, asioita eteenpäin vievä ja tiimihenkinen. Tarjouslaskennan osaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • LVI-teknikon tai -insinöörin koulutusta
  • Työnjohtokokemusta
  • Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
  • IT-taitoja
  • vuorovaikutustaitoja

Yhteystiedot ja hakuohjeet:

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Haastattelut alkavat viipymättä, joten lähetäthän hakemuksesi heti! Lisätietoja voit kysyä: Sari Pertola-Kupiainen, Senior Recruitment Consultant, +358 50 406 2465, [email protected] to 25.5. klo 12-13, pe 26.5. klo 8-9 tai ma 29.5. klo 16-17.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.