LVI(SA)-asentaja

Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin 25 700 kollegan joukkoon. Olemme kehittäneet asiakkaillemme huipputuotteita jo vuodesta 1793 lähtien. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 200 henkilöä.

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon rakennuskunnossapitoon

LVI(SA)-ASENTAJAA
vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu tehdasalueen talotekniikan kunnossapitoon liittyvät monipuoliset tehtävät; ennakkohuollot, vianhaku ja -korjaukset sekä asennustehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

● soveltuvaa koulusta (LVI-/putkiasentaja)
● kokemusta teollisuuden LVI-kunnossapidosta/talotekniikan kunnossapidosta.
● oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
● yhteistyökykyä, joustavuutta sekä paineensietokykyä
● ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää omaa osaamistaan
● kykyä reagoida ja mukautua alati muuttuviin tilanteisiin

Katsomme eduksi monipuolisen rakennustyö kokemuksen ja teollisuuden ilmanvaihto osaamisen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkkauksen monipuolisessa työympäristössä. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 20.7.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen, p. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.