Manpower - aulapalveluassistentti

Etsimme asiakkaallemme Turkuun AULAPALVELUASSISTENTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen.


Toimit työssäsi aulapalveluissa ensikontaktina asiakasyrityksemme vierailijoille. Vieraiden vastaanoton ja ohjaamisen lisäksi vastaat tehtävässäsi yrityksen puhelinvaihdetyöstä ja neuvonnasta. Vastaat yhteydenottoihin niin Suomesta kuin ulkomailta, ja järjestät kiireiset ja vaativatkin asiat ripeästi eteenpäin. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua päivittäisiä juoksevia tehtäviä.

Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa klo 8-16 välisenä aikana. Työpäivien määrä viikossa on 3-5 päivää, ja määrän voit sinä itse päättää.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä proaktiivista, iloista ja tehokasta työotetta
-hyviä tietoteknisiä taitoja
-suomen ja englannin kielten hyvää hallintaa, saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi

Haemme hymyilevää ja avointa tiimipelaajaa. Hankit rohkeasti tietoa eri tahoilta voidaksesi auttaa asiakkaan haasteellisissakin tiedusteluissa parhaalla mahdollisella tavalla - mitä et tiedä, selvität kyllä.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan monipuolisissa toimistotehtävissä osana kansainvälistä laadukasta yritystä. Tehtävä on sairauslomasijaisuus, jonka kesto on alustavasti 6 kk. Mahdollisuus jatkoon löytyy. Työ alkaa mahdollisimman pian, palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hakea voit Manpowerin sivujen kautta, liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Esko Saurio p. 040 647 2205 / esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.