MANPOWER - sähkökokoonpanija

Etsimme asiakkaallemme kasvun tueksi SÄHKÖKOKOONPANIJOITA

Etsimme jalat maassa olevia Tekijä-tyyppejä, joilla pysyy työkalut käsissä ja joiden asenne on ehdotonta timanttia! Työpäiviisi kuuluu monipuolisia kokoonpanotehtäviä erilaisten koneiden ja laitteiden parissa kokeneen ja taitavan tiimin kanssa.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla sähköalan koulutustaustaa. Et hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan työssäsi itsenäisesti, olet huolellinen ja tarkka. Sinulla ei tarvitse olla taskussasi sähköluokituksia, mutta sinun tulee hallita perustason sähkötyöt ja toivomme että sinulla on halu kehittyä työssäsi!

Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka kantaa vastuun omasta työstään, haluaa tehdä hyvää työtä ja on ehdottoman tiimihenkinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää ja takaa sen, että lopputuote on laadukas ja työ pysyy aikataulussa. Positiivinen "Onnistuu!"-asenne on ehdotonta plussaa!

Valittujen henkilöiden työt lähtevät liikkeelle kattavalla perehdytyksellä. Työaika on päivätyö maanantaista perjantaihin yhdessä vuorossa. Työvuoron aikataulun sopimisessa myös hieman joustoa. Työpiste sijaitsee valitun henkilön osaamisen mukaan joko Tampereen Vehmaisissa tai Kangasalan Asemalla. Työsuhde alkaa 6 kk määräaikaisena vuokratyösuhteena, mikäli kaikki sujuu hyvin, on tämän jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille mahdollista. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakeminen

Haethan tehtävää oheisen Manpowerin linkin kautta mahdollisimman pian, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Research Consultant Miia Sinkko 040 1930 347/ [email protected] sekä Senior Recruitment Consultant Esko Saurio 040 547 2205/ [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.