Marketing Analyst, Fonecta Oy, Helsinki

Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää neljällä paikkakunnalla yhteensä n. 250 asiantuntijaa, jotka palvelevat 30 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.

MARKETING ANALYST
Fonecta etsii markkinointianalyytikkoa tukemaan asiakaselinkaaren hallintaa ja siihen pohjautuvaa digitaalisen markkinoinnin tehostamista. Olemme investoimassa tulospohjaiseen markkinointiin ja automaatioon, analytiikka on keskeisessä roolissa tässä kehitystyössä. Markkinointianalyytikona sinulla on oiva tilaisuus päästä työskentelemään yhteen Suomen johtavista digimarkkinointitaloista kahdensadan muun markkinointiosaajan kanssa!
Markkinointitiimin lisäksi pääset tekemään läheistä yhteistyötä omien tuotetiimiemme ja myynnin kanssa, jotka kaikki osallistuvat liiketoimintamme kehittämiseen. Fonecta pyrkii hyödyntämään kaikkia asiakkailleen myymiään ratkaisuja ja asiantuntemusta myös oman liiketoimintansa kehittämiseen. Käytämme maailman johtavia digimarkkinointialustoja (mm Google, Yext, LinkedIn, Mono) ja pilotoimme uusia ratkaisuja omassa markkinoinnissamme. Tässä roolissa opit siis taatusti paljon ja pääset osaksi osaavaa ja mukavaa tiimiä.


Vastuullesi kuuluu:

-Fonectan markkinoinnin raportoinnin struktuuri ja mittarit

- Markkinointiaktiviteettien tulosten raportointi, analyysi ja kehitystoimenpiteiden luonti dataperustaisesti

- Markkinointikanavien tuloksellinen seuranta sekä optimointi

- Fonectan asiakaselinkaarenhallinnan tukeminen datapohjaisesti ja siihen perustuvien kasvustrategioiden kehitys dataa hyväksi käyttäen yhdessä markkinointipäälliköiden kanssa

- Prospektien ja asiakaskannan segmentoinnin tukeminen

- Datavaatimusten priorisointi datan mallennukselle


Toivomme sivulta:

- Vähintään 5 vuoden kokemusta markkinointi- ja bisnesanalytiikan parissa

- Digitaalisen markkinoinnin osaamista (kanavat, mediat, KPIt, sisällöt)

- Strategista ja operatiivista analyyttistä kokemusta

- Kokemusta datan hyödyntämisestä kasvuhakkeroinnissa

- Englannin- ja suomenkielen taitoa

- Yrittäjämäistä ja innovatiivista asennetta

- esimerkiksi kaupallista korkeakoulutusta


Fonectan markkinoinnin tiimi työskentelee etänä / Pasilassa, joten olethan valmis käymään palavereissa väillä myös paikan päällä.


Meillä on avoin ja kannustava työyhteisö, jossa pääset jatkuvasti kehittymään ja työskentelemään eri alojen osaavien asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme tai halutessasi etänä kotoa käsin. Isona talona tarjoamme hyvät mahdollisuudet urakehitykselle ja kattavat edut mukaan lukien lounas- sekä kulttuuri-/liikuntaedun liukuvaa työaikaa unohtamatta.
Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi viimeistään 8.8.2021. Lisätietoja antaa Senior Consultant Annika Antonen 3.8. klo. 10-11 ja 5.8. klo.13-14 annika.antonen@fi.experis.com, +358 44 281 4001.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Samankaltaiset työt