Markkinoinnin assistentti

Markkinoinnin assistentti, Espoo

L'Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa selektiivisen kosmetiikan markkinajohtajia muun muassa Lancome, Biotherm, Helena Rubinstein, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Viktor&Rolf, Diesel, Kiehl's, ja IT Cosmetics.

Haemme asiakkaallemme L'Oréalille osa-aikaista ja oma-aloitteista assistenttia luksuskosmetiikan pariin.

Työtä on noin 3 päivää viikossa (n. 22,5 h/viikko). Tehtävä alkaa mahdollisimman pian kattavalla perehdytyksellä, ja jatkuu projektiluontoisesti 16.6.2024 asti. Tehtävään on mahdollisesti jatkoa tämänkin jälkeen. Tehtävä sopii esimerkiksi opiskelijalle, joka pystyy opintojen ohessa tekemään töitä toimistoaikoihin arkipäivisin.


Tehtävänäsi on avustavat markkinoinnin tehtävät L'Oréalin selektiivisen kosmetiikan osastolla. Autat erilaisten materiaalien (esimerkiksi esitys- ja markkinointimateriaalit) teossa ja niiden tekoon liittyvissä järjestelyissä. Autat postituksissa ja tuotetilauksissa, hallinnoit toimistolta löytyviä tuotteita ja tavaroita, ja hoidat monipuolisesti muita juoksevia asioita. Aikataulutat itse omaa työtäsi ja pidät huolen siitä, että asiat tulevat hoidetuksi.


Odotamme sinulta näppärää ja oma-aloitteista työotetta, tarkkuutta ja hyviä organisointitaitoja. Sinulla on mielellään korkeakouluopintoja kaupallisen aineen opinnoista. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuva niin kirjallisesti kuin suullisesti. Vuorovaikutustaitosi ja paineensietokykysi ovat hyvät. Olet reipas ja joustava, ja sinulta löytyy hyvät IT- taidot. Toivomme, että Office 365 ympäristö on sinulle tuttu entuudestaan.

Tarjoamme upean mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Pääset toimimaan ison alansa johtavan kosmetiikkayrityksen vauhdissa ja tekemään mielenkiintoista työtä. Työskentelet ja opit uutta motivoituneessa ja osaavassa tiimissä L'Oréalin Espoon Keilarannan toimistolla. ManpowerGroup Oy toimii työnantajanasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Hae tehtävää mahdollisimman pian, haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Delivery Manager Alma Rista, +358406107241, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.