Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Massanvalmistaja, Kuopio


Eläinruokatehdas Lemmikki Oy on perustettu Kuopiossa vuonna 1986, vuonna 2014 yritys siirtyi ruotsalaisen pääomasijoitusyrityksen omistukseen. Tehtaallamme työskentelee yli 30 työntekijää ja tuotteet valmistetaan viimeisintä tuotantoteknologiaa hyödyntäen kotimaista raaka-aineista. Toimintamme perusajatus on tarjota lemmikeille laadukasta ravintoa, jolla on positiiviset vaikutukset lemmikkien hyvinvointiin. Olemme ylpeitä korkealaatuisista, avainlipun omaavista tuotteistamme. Olemme yksi johtavista suomalaisista eläinruokavalmistajista. Tuotevalikoimaamme kuuluu koiran-, kissan- ja ulkolintujen ruokia. Lisätietoja: https://www.elainruoka.com/

Etsimme asiakkaallemme Eläinruokatehdas Lemmikki OY:lle

MASSANVALMISTAJAA Kuopioon

Massanvalmistaja hoitaa lajitelmien ja muiden valmistusaineiden esikäsittelyn, sekoituksen ja annostelun ohjeenmukaisiksi valmistuseriksi. Työkuvana on myös valmistaa eläinruokamassa kutterilla ja muilla hienonnuslaitteilla. Valmis massa siirretään ruiskukoneelle.
Työtä tehdään pääsääntöisesti parityönä ja työ on fyysisesti raskasta, joten tässä työssä vaaditaan hyvää peruskuntoa. Vaatimuksena työhön on myös hygianiaosaaminen (hygieniapassi suoritettu), aikaisempi kokemus elintarvikealalta tai liha-kala teollisuudesta katsotaan eduksi.
Työajat vaihtelevat kello 6-19 välillä (vuorot ovat 6-14 ja 10-18), sesonkiaikoina työajat voivat muuttua.

Jos sinulla on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota tehdä raskasta työtä erilaisten vahvojenkin tuoksujen parissa ja sinulla ei ole allergoita (kala ja kaura) niin jätähän hakemus tähän tehvävään. Tarjoamme alkuun vuoden määräaikaisen työsuhteen Manpowerin kautta ja sen jälkeen hyvälle tekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle.
Lisätietoa tehtävästä antaa Pia Leinonen puh. 040 570 1065

Jätä hakemus www.manpower.fi sivujen kautta 10.11.2019 mennessä ja muistathan lisätä myös CV hakemukseesi ja kertoa miksi sinä olisit paras vaihtoehto tähän tehtävään.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.