Mediamyyjä - Fonecta Oy


Oletko Sinä uusi Fonectan MEDIAMYYJÄ Tampereella?

Tarjoamme Sinulle seuraavaa:
Pääset osaksi myyntitiimiä, jossa työskennellään kohti yhteisiä tavoitteita, vaikka työ itsenäistä onkin. Kokeneet esimiehemme sekä talon piinkovat markkinoinnin ammattilaiset tukevat onnistumistasi joka päivä. Vietämme yhdessä tiimi-iltoja, toisinaan aloitamme päivän yhteisellä aamupalalla tai lähdemme viikonlopun viettoon normaalia aikaisemmin hyvin sujuneen myyntikisan päätteeksi.
Käytössäsi on Fonectan monipuoliset markkinointiratkaisut, jotka tuovat oikeaa hyötyä yritysten liiketoimintaan. Meillä pääset vaikuttamaan suoraan siihen, miten yritykset menestyvät ja löytävät oikeat asiakkaat verkosta. Käytössäsi on tunnetuimmat digimarkkinoinnin palvelut kuten Google- ja Facebook-mainonta.

Vaikka myynnin taustasta on etua ei se ole välttämätöntä, sillä meillä koulutus on jatkuvaa eikä lopu kattavan alkuperehdytyksen jälkeen. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme tai halutessasi etänä kotoa käsin. Isona talona tarjoamme hyvät mahdollisuudet urakehitykselle ja kattavat edut, mukaan lukien lounas- sekä kulttuuri-/liikuntaedun liukuvaa työaikaa unohtamatta.
Talossamme työskentelee erilaisia persoonilla ja ominaisuuksilla varustettuja ihmisiä ja toivotammekin sinut tervetulleeksi ympäristöön, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. Varoituksen sanana haluamme kuitenkin todeta, että vaikka emme odota omaavasi supersankarin ominaisuuksia, saattaa meillä sinusta tulla sellainen!
Media-asiantuntijoiden pohjapalkka on 1896,18 €/kk, jonka lisäksi meillä on käytössä motivoiva provisiomalli ilman palkkakattoa. Media-asiantuntijoidemme keskiansiot ovat noin 3500 €/kk, mutta oletko valmis tienaamaan yli 100 000 € vuodessa? Meillä sekin on mahdollista!

Alla on työntekijöidemme kommentteja työstä ja porukastamme:
"Työssä parasta on huumorintajuinen porukka, jossa on tekemisen meininki."
" Media-asiantuntijan työssä parasta on se, että saa olla tekemissä erilaisten yrittäjien kanssa ja löytää parhaiten heitä hyödyttäviä ratkaisuja digitaaliseen markkinointiin."
Tekemisen meininki, hyvä tiimihenki sekä rento ja huumorintajuinen työilmapiiri kuvastavat mielestäni parhaiten Fonectaa työpaikkana."
"Fonectalla parasta on rehellinen myyntityö."
"Paikka, missä saa olla aidosti oma itsensä."
"Fonectalla pidetään aidosti työntekijöiden hyvinvoinnista huolta."
"Fonectalla joka päivä on erilainen - ikinä ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan."

Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan tarkemmin:Kiinnostuitko?
Hae heti, sillä paikat täytetään sitä mukaa kun saamme soveltuvia ehdokkaita. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Recruitment Consultant Anu Erkkilä joko puhelimitse, spostilla tai Whatsappin kautta 040 5460 862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.