Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Mekaanikko


Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haemme merkkihuoltoon asiakkaallemme Kuopioon henkilöautopuolelle

MEKAANIKKOA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työaikasi kuluu sekä mekaanisen työn, että testereiden parissa, joten pääset hyödyntämään työssä it-taitojasi ja jos sinulla on jo autosähköosaamista, pääset hyödyntämään taitojasi niissäkin tehtävissä.
Onnistut työssä itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteesi ansiosta. Työskentelet osaavan tiimimme jäsenenä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja toivomme aiempaa työkokemusta, mutta koulutamme mekaanikot koulutusohjelmissamme, joten kokemus edustamistamme merkeistä ei ole välttämätön.

TOIMINTAMME KASVAA VAUHDILLA JA SIKSI TARVITSEMME JOUKKUEESEEMME LISÄÄ TULEVAISUUDEN AVAINPELAAJIA!

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä vakavaraisen yhtiön edut, tuen ja turvan. Työskentelet mukavassa ympäristössä, jossa työntekijöitä arvostetaan. Tuemme kehitystäsi tarjoamalla käyttöösi kattavat kouluttautumismahdollisuudet. Pääset mukaan kasvavaan voittajajoukkueeseemme, työskentelemään maailman tunnetuimpien autobrändien kanssa, tukenasi joukko vahvoja alansa ammattilaisia.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian! Hae paikkaa www.manpower.fi -sivustolla klikkaamalla "Hae nyt" ja liittämällä mukaan CV sekä hakemuskirje. Lisätietoja paikasta antaa Manpowerilla Pia Leinonen sähköpostilla pia.leinonen@manpowergroup.fi tai numerossa 040 570 1065.

Tervetuloa meille töihin!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.