Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Mekaanikko henkilöautohuoltoon

E. Hartikainen Oy on autokauppaa ja maarakennusta harjoittava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 218 milj. euroa. Yhtiössämme työskentelee n. 700 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. Nykyaikaiset autotalomme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Kajaanissa ja Iisalmessa. Autotalo Hartikainen on 10 eri automerkin jälleenmyyjä ja 15 merkin huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja.

Oletko alan peruskoulutuksen käynyt oppimiskykyinen mekaanikko, jolle mukava työyhteisö ja työnantajan arvostus ovat yhtä tärkeitä kuin työn mielekäs sisältö?

Haemme Autotalo Hartikaiselle vakituiseen työsuhteeseen Kajaaniin MEKAANIKKOA henkilöautohuoltoon.

Mekaanikon tehtävät koostuvat meillä pääasiassa henkilö- ja pakettiautojen huolloista ja korjauksista. Työaikasi kuluu sekä mekaanisen työn että testereiden parissa, joten pääset hyödyntämään työssä vahvoja it-taitojasi.

Onnistut työssä itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteesi ansiosta. Työskentelet osana merkkikohtaista tiimiämme, joten tukea ja opastusta on aina saatavilla. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja aiempaa työkokemusta, mutta koulutamme mekaanikot merkkien koulutusohjelmissa, joten kokemus edustamistamme merkeistä ei ole välttämätön.

TOIMINTAMME KASVAA VAUHDILLA JA SIKSI TARVITSEMME JOUKKUEESEEMME LISÄÄ TULEVAISUUDEN AVAINPELAAJIA!

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä vakavaraisen yhtiön edut, tuen ja turvan. Työskentelet mukavassa ympäristössä, jossa työntekijöitä arvostetaan. Tuemme kehitystäsi tarjoamalla käyttöösi kattavat kouluttautumismahdollisuudet. Pääset mukaan kasvavaan voittajajoukkueeseemme, työskentelemään maailman tunnetuimpien autobrändien kanssa, tukenasi joukko vahvoja alansa ammattilaisia.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian! Hae paikkaa www.manpower.fi -sivustolla klikkaamalla "Hae nyt" ja liittämällä mukaan CV sekä hakemuskirje ja palkkatoive. Lisätietoja paikasta antaa Manpowerilla Pia Leinonen sähköpostilla pia.leinonen@manpowergroup.fi tai numerossa 040 570 1065.

Tervetuloa töihin!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt