Mekaanikko Vantaalle,CAT-maanrakennuskoneet,Avesco

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan CAT-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. CAT-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Tarjoamme myös energia- ja varavoimaratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat kattavat varaosa- huolto- ja korjauspalvelut sekä rahoitus. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan. Lisätietoja meistä: www.avesco-cat.fi

Haemme nyt Vantaalle
MEKAANIKKOA

Työskentelemään CAT-maanrakennuskoneiden varustelutehtävissä. Työhösi kuuluu koneiden varustelu sekä itsenäisesti että tiimityönä, asiakkaiden tilausten mukaisesti.

Tehtäviä ovat mm.

  • Maahantulovarustelun tehtävät
  • Lisävarusteiden ja työlaitteiden, kuten kauhojen, pyörittäjien ja liittimien, asennus ja säädöt toimintakuntoon
  • Kalibroinnit ja koneen käyttöjärjestelmien päivitys
  • Lisähydrauliikat, pienet hitsaustyöt ja sähkötyöt
  • Muut asiakkaan määrittelemät lisätyöt


Työpaikkasi sijaitsee tällä hetkellä Vantaan Veromiehessä, mutta loppuvuodesta 2021 Avesco muuttaa uusiin toimitiloihin Keravalle.

Toivomme, että sinulla on

  • Soveltuva koulutus, voit olla esimerkiksi raskaskoneasentaja tai ajoneuvoasentaja, tai sinulla on työkokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot
  • Työkokemusta maansiirtokoneiden tai raskaan kaluston asennustehtävistä
  • Moottoritekniikan, sähkötekniikan, hydrauliikan perusosaaminen
  • Ajantasaiset ITtaidot
  • Perustason englannin kielen taito ml. kyky omaksua ja oppia tekninen sanasto


Olet innostunut työstäsi sekä motivoitunut oppimaan uutta ja näyttämään kykysi. Ymmärrät turvallisten työtapojen välttämättömyyden ja haluat olla mukana kehittyvässä tiimissämme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mukavassa ja osaavassa työyhteisössämme.

Hae tehtävää mahdollisimman pian viimeistään 22.2.2021 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.