Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Mekaniikkasuunnittelija - FinnProfiles Oy

FinnProfiles Oy

Finnprofiles Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi räätälöityjä tiivistys- ja eristysratkaisuja laajasti eri teollisuuden aloille ja käyttötarkoituksiin. Olemme 30 vuoden aikana kehittyneet merkittäväksi yhteistyökumppaniksi ja OEM-toimittajaksi useille johtaville yrityksille kansainvälisesti mm. ajoneuvo-, raide-, rakennus-, meri- ja prosessiteollisuuden sekä infrastruktuurin alueilla.

Varmistaaksemme menestyksen jatkumisen ja korkean asiakastyytyväisyyden myös tulevaisuudessa, etsimme pääkonttoriimme Sastamalaan MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA:

Tehtävänkuva:
Palkatulla henkilöllä on loistava mahdollisuus astua erittäin vastuulliseen tehtävään tarkoituksena luoda asiakkaita ja tuotantoa palvelevaa suunnittelutoimintoa FinnProfilesille. Suunnittelutoiminnan ydin tulee olemaan 3D mekaniikkasuunnittelussa ja elastomeerien simuloinnissa.

Perinteinen työviikko pitää sisällään ensi alkuun runsaasti olemassa olevien tuotteiden rakennepiirtämistä ja dokumentointia, jonka lisäksi työ sisältää kokoonpanotöiden piirtämistä ja suunnittelua. Työkalupuolella viikkoosi mahtuu 3D piirtämistä ja suunnittelua, jonka lisäksi työ sisältää myös paljon kehitystyötä pyrkiessäsi muokkaamaan nykyisiä toimintamalleja entistä paremmiksi muun muassa dokumentoinnin osalta. Roolin ollessa täysin uusi, tulee tehtävänkuva muokkautumaan palkatun henkilön osaamisen ja kykyjen mukaan.

Millaista henkilöä etsimme:
Etsimme tehtävään jo kokemusta kartuttanutta henkilöä, kenellä on insinöörin - tai diplomi-insinöörin tutkinto takataskussa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana muutaman hengen tiimiä opastavassa ja valmentavassa roolissa. Toiminnan kehittyessä ja kasvaessa tulee henkilön olla halukas ja kykeneväinen ohjaamaan tiimin työtä ja kehitystä.

Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta 3D-suunnittelusta ja 3D-rakenteiden simuloinnista, elastomeerien ja simulointiparametrien osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä pitää sisällään matkustamista niin Suomessa - kuin Euroopassakin, mutta enintään matkapäiviä tulee olemaan noin 25 % vuosittaisesta työajasta matkojen ollessa usein 1- 2 päivän mittaisia. Kansainvälisyyden vuoksi työkielien osalta suomen lisäksi tulee hallita englanti, joiden lisäksi saksan kielen osaaminen katsotaan isoksi eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä yrityksen kärkipaikalla kansainvälisessä roolissa ja olla mukana luomassa täysin uutta palvelukonseptia asiakkaille monipuolisten suunnittelutehtävien parista. Tämän mahdollistaaksemme, tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja niiden kehittämisen. Toiminnan kehittyessä, on sinulla jatkossa mahdollisuus kasvattaa tiimin kokoa ja tätä kautta muokata jatkossa työnkuvaasi. Erittäin mielenkiintoisen työnkuvan ja urakehityksen lisäksi tarjoamme henkilöstöetuina muun muassa liikunta - ja kulttuurisetelit, laajan työterveyshuollon, tykypäivät. Tulet työskentelemään osana yritystä, joka työllistää tällä hetkellä noin 60 henkilöä ja olemaan ydinasemassa kasvun mahdollistamisessa. Työaika on 37,5 h/vko, käytössä on kumiteollisuuden toimihenkilöiden TES. Palkkaus valitun henkilön kokemuksen mukaan.

Seuraava steppi sinulle:
Jos olet lukenut ilmoituksen loppuun asti, on kiinnostuksesi tehtävää kohtaan herännyt. Suosittelen jättämään hakemuksen palkkatoiveineen niin pian kuin mahdollista ManpowerGroupin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa tehtävästä antaa ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Anu Erkkilä - 040 546 0862 & Sourcing Konsultti Hannu Pelli - 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.