Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Messutyöntekijä


MESSUTYÖNTEKIJÄ, Vaasa

Haetaan asiakkaan tapahtumiin messutyöntekijöitä Vaasaan!


Ensimmäisen tapahtumasi olisi Vasara-messuilla 26. - ja 27.10.2019, tämän vuoden puolella heillä on myös tarvetta useille reippaille messuapulaisille.

Vasara-messuilla tehtävänäsi olisi avustaa virtuaalipelissä. Tehtävä on hyvin yksinkertainen, eikä vaadi osaamista asiakkaan tuotteista tai palveluista, niihin liittyen voit ohjata asiakkaat eteenpäin yrityksen työntekijän puoleen. Työaikasi on la ja su klo 9.30-17.00. Palkka tehtävästä on 12€/h.
Olethan 2-kielinen, reipas ja rohkea. Sinut perehdytetään tehtävään.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 21.10.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.