Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Mittaussuunnittelija

Sundström Ab Oy on vanha perheyhtiö, jolla on viime vuosina ollut hyvä kasvu. Työllistämme nykyään noin 120 ihmistä, ja liikevaihtomme on yli 60 miljoonaa euroa. Pätevä henkilöstö, modernin tekniikan investoinnit sekä asiakkaiden tarpeita vastaavat räätälöidyt ratkaisut ovat mahdollistaneet menestyksemme.

Toiminta-alojamme ovat maanrakennus, ratatyöt, asfaltointi, kuljetus, salaojitus ja murskaus. Kasvua ovat edesauttaneet myös omat murskauslaitokset sekä betoni- ja asfalttiasema, jotka yhdessä laajan ja moderin kaluston kanssa ovat mahdollistaneet urakoiden kustannustehokkaan läpiviennin.

Oletko kiinnostunut 3D-mallinnuksesta ja koneohjauksesta? Sinulla on alan opinnot kesken tai asiaankuuluva koulutus ja kokemusta maanmittauksesta mutta haluat laajentaa osaamistasi?

Haemme Sundström Oy:lle Pedersören Lepplaxiin


MITTAUSSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen


Etsimämme henkilö voi olla esimerkiksi kartoittajaksi, maanmittaus- tai rakennusinsinööriksi tai jotain muuta tehtävään soveltuvaa alaa opiskeleva, tai jo ammattiin valmistunut. Arvostamme ennen kaikkea vahvaa kiinnostustasi 3D-mallinnukseen ja koneohjausjärjestelmiin.


Työtehtäviisi kuuluvat projektikohtaisten mittaus- ja koneohjausmallien valmistus, tiedonsiirto työkoneiden koneohjausjärjestelmiin ja toteumatietojen seuranta ja käsittely. Mittaussuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksemme mittausvastaavan, maan- ja radanrakennusprojektien työkonekuljettajien sekä työnjohdon kanssa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työssäsi pääset hyödyntämään viimeisintä teknologiaa koneohjausjärjestelmien parissa.


Toivomme sinulta ymmärrystä ja näkemystä maan- ja radanrakennushankkeiden mittausprosesseista. Kokemus koneohjausmallien valmistuksesta sekä 3D-WIN ohjelman käytöstä tai muusta vastaavasta on eduksi. Onnistut työssä suunnittelutaitojesi, ideointikykysi ja ratkaisukeskeisyytesi ansiosta, etkä myöskään säikähdä vastuuta. Olet parhaimmillasi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava, sekä ennen kaikkea oppimishaluinen.


Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan yrityksessä, joka tähtää jatkuvaan kasvuun. Tulet työskentelemään mukavassa työympäristössä osaavan ja innostuneen tiimimme kanssa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi ja kasvaa kanssamme. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kokemukseesi korreloivan palkan lisäksi yrityksen henkilöstöedut käyttöösi.


Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröitymällä hakijaksi manpower.fi -sivustolla ja liittämällä mukaan CV ja hakemuskirje palkkatoiveineen. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja haku sulkeutuu sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala numerossa 040 652 8481.

Tervetuloa töihin!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.