Myyjiä, Airport Retail Finland Oy

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Airport Retail Finland Oy:lle iloisia sekä asiakaspalveluhenkisiä myyjiä Helsinki-Vantaan lentokentällä toimivaan myymälään.

Nyt on haussa sekä osa-aikaisia (15-25h/vko) että kokoaikaisia työntekijöitä. Ilmoitathan hakemuksessasi, millaisesta tuntimäärästä olet kiinnostunut. Haemme useampia uusia työntekijöitä.

Lentokentällä sijaitseva myymälä on avoinna ma-su klo 05.00 - 23.00. Kyseessä on multibrändimyymälä: vaatteita, muotia ja asusteita (accessories).

Myyjä on asiakasyrityksemme tärkein työntekijä - olet yrityksen kasvot asiakkaille. Päätehtäväsi on myyntityö sekä asiakaspalvelu. Teet myyntiä sekä lisämyyntiä tavoitteellisesti. Jaksat ja haluat kohdata asiakkaat aina iloisella asiakaspalvelu - asenteella oli kello sitten 05.00 tai 23.00. Työskentely on nopeatempoista, joten hoidat tehtäväsi tehokkaasti sekä laadukkaasti. Sinulla on luontainen kiinnostus myyntityöhön sekä asiakaspalveluun ja olet innokas oppimaan uutta. Työskentely-ympäristö on sen luonteinen, että edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa. Suomen kielen taito sekä kaikki muu kielitaito on eduksi. Tehtävässä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työ sopii myös opiskelijalle vaihtelevien työvuorojen ansiosta.

Keskeisimmät työtehtäväsi:

- Myynti ja asiakaspalvelu

- Työskentely yhdessä tiimin kanssa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä niiden ylittämiseksi

Toivomme hakijoilta:

- Kiinnostusta myyntityöhön sekä hyviä asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja

- Hyviä sosiaalisia taitoja

- Halua kehittyä ja oppia uutta

- Kiinnostusta vaatteiden/muodin parissa työskentelyyn

- Huomioithan kulkuyhteydet lentokentälle

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työsuhteen

- Monipuoliset työajat

- Kiinnostavan ja kansainvälisen työskentely-ympäristön

- Kilpailukykyiset henkilökuntaedut

Kaikille työntekijöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko, ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Työt alkavat syyskuussa 2022. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta.

Konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä, [email protected] +358401546747

Research Consultant Roosa Marjanen, [email protected] +358405679360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.