Myynnillinen Customer Agent

Oletko myynnillinen asiakaspalvelupersoona ja haluat töihin aktiivisen työympäristöön, jossa pääset myös oppimaan uutta? Pidät kommunikaatiosta eri ihmisten kanssa ja haluat auttaa heitä? Jos vastasit myöntävästi, tässä on tilaisuutesi!


Etsimme turkulaiselle hyvämaineiselle asiakkaallemme uusia MYYNNILLISIÄ CUSTOMER AGENTTEJA kokopäiväiseen työhön!

Costumer agenttien työhön kuuluu asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen ja heidän asioissaan auttaminen lähinnä puhelimitse sekä mahdollisesti myös chatin tai sähköpostien kautta (yhteydenottoja ulospäin / asiakkaisiinpäin ei ole). Asiakkaiden yhteydenottojen aiheina voi olla erilaiset laskukysymykset, tilausten uusinta/peruminen tai muut vikatilanteet. Työhön annetaan kattava koulutus ja tämä on heti palkallista aikaa. Myös tukea jokapäiväiseen työhön on tarjolla tiiminvetäjiltä sekä kollegoilta!

Töitä tehdään asiakkaamme toimistolta käsin ja etätyö töiden luistaessa voi olla lähitulevaisuudessa mahdollista. Työaika on noin klo 8-17 arkisin (7,5h päivä). Tehtävässä on siihen sidotun ICT-alan TES:sin mukainen kk-palkka sekä kk-tavoitteiden täyttyessä kk-bonus. Myös asiakkaamme tarjoaa muita etuisuuksia!

Työ Customer Agenttina helmikuun 2023 aikana koulutusjaksolla ja työsuhde on aluksi määräaikainen, noin 4 kk kestävä kokoaikainen jakso, mikä solmitaan Manpowerin kanssa. Kyseisen jakson jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon sekä myös vakinaistumiseen mikäli elämäntilanteesi sen sallii!

Etsimmämme henkilöt ovat asiakaspalveluhalukkaita sekä omaavat ulospäinsuuntautunutta asennetta että neuvottelutaitoja. Työ vaatii myös tarkkaa ja huolellista työotetta sekä oikeanlaista paineensietokykyä. Myös tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä! Tehtävä vaatii hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista.

Tarjolla on huippumahdollisuus lähteä työhön, jossa sinua tarvitaan ja jossa varmastit opit myös uuttakin! Tehtävä antaa valmiuden uranousumahdollisuuteen myös asiakkaallamme!

Hakuohjeet:

Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa: liitä mukaan hakemusdokumenttisi, niin pääsemme lukemaan ja tutustumaan sinuun!

Hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytoijat Miia Sinkko p. 040 193 0347 [email protected] sekä Esko Saurio p. 040 647 2205 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.