Myynti & asiakaspalvelukoordinaattori

Bjelin on osa ruotsalaista perheomisteista Pervanovo-yritysryhmää, jonka keskuspaikka on Vikenissä Etelä-Ruotsissa ja jolla on huippuluokan tuotantolaitokset Kroatiassa. Konsernilla on 2200 työntekijää ja sen vuosittainen liikevaihto on 200 miljoonaa euroa.
Bjelinin perustajat keksivät maailman ensimmäisen laminaattilattian 1970-luvun loppupuolella Perstorpin aikoinaan ja 1990-luvulla innovatiivisen lukkoponttilattian, joka on nykyisin konsernin päätuotelinja.
Yritys myy lattianpäällysteitä Scandinaviassa, Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Bjelinin maailmanlaajuinen myyntiorganisaatio markkinoi tällä hetkellä konsernin viimeisintä vihreätä lattiainnovaatiota, kovetettua puuta, joka on teknologia, jonka avulla voidaan valmistaa kestäviä ja luontoystävällisiä lattioita. Woodura®-teknologian avulla valmistettu kovetettu puu on konsernin tuotekehitysyrityksen, Välinge Innovation AB:n patentoima keksintö, www.bjelin.com

Haluatko olla mukana rakentamassa Bjelinin menestystarinaa Suomessa?

Haemme oma-aloitteista ja positiivista

MYYNTI & ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit myynnin tukena. Työtehtäviisi kuuluvat mm myyntitilausten kirjaaminen ja käsittely sekä tilausten seuranta. Asiakastietojen avaaminen ja ylläpito sekä säännöllinen yhteydenpito myynnin ja asiakkaitten kanssa. Vastuullasi ovat myös kuljetusten varaaminen ja laskutus. Halutessasi pääset myös osallistumaan markkinointiin ja kampanjoiden suunnitteluun. Myös pienen toimistomme ja show roomin yleisasioiden hoitaminen ja koordinointi kuuluvat tehtäviisi.

Henkilönä olet iloinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva tiimipelaaja. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee Vantaan Varistossa.

Toivomme sinulta:

  • kaupallista tai muuta tehtävään soveltavaa koulutusta
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • kykyä pitää langat käsissä ja hyviä organisointitaitoja
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • pitkäjänteistä ja sitoutunutta työskentelytapaa
  • rutiinien sietokykyä
  • mielellään kokemusta SAP käytöstä
  • hyvää suomen- ja englanninkielentaitoa, ruotsin kielen taidosta on suurta etua.

Tarjoamme: Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vakaavaraisessa ja kansainvälisessä yrityksessä sekä rennon ja avoimen työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 1.12.2023 mennessä. Huomiothan että aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puhelin 050 3699464