Myyntiedustaja

Mitos Oy on ollut erikoispölynhallintatuotteiden valmistaja ja maahantuoja jo vuodesta 2002. Maahantuonnissa edustamme kansainvälisesti tunnetuimpia valmistajia, joiden laatuvaatimukset ovat tinkimättömiä. Omaa tuotantoamme olevat tuotteet ovat oman alansa parhaimmistoa. Katso lisää: www.mitos.fi

Myynnin kasvaessa etsimme

MYYNTIEDUSTAJAA Pohjois-Suomen myyntialueelle


Haemme aktiivista tuloksentekijää hoitamaan Pohjois-Suomen alueen jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä hankkimaan aktiivisesti uusia asiakkaita. Edustat Mitos Oy:n tuotteita ja räätälöit sekä toteutat palvelumallejamme asiakkaiden kanssa.

Mitoksen myyntiedustajana liikut asiakkaissa toimialueellasi Pohjois-Suomessa. Pääset organisoimaan oman työkalenterisi ja asiakaskäynnit, oman aikataulusi mukaan. Työssäsi tarjoat asiakkaallesi sopivia ratkaisuja heidän liiketoimintoihin tuomiin haasteisiin rakentamiseen ja suojaukseen liittyvissä tarviketarpeissa. Et ole pelkkä myyjä vaan haluat myös olla asiakkaidemme työkaveri ja kumppani, joka löytää ratkaisut heidän liiketoimintansa tuomiin haasteisiin.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa osaamista ja kokemusta BtoB myynnistä, mielellään teknisenkaupan myyntityöstä sekä tuloksellista työotetta. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä olet rohkea tarjoamaan asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja. Osaat käyttää näppärästi erilaisia tietojärjestelmiä ja pystyt joustamaan työaikojen suhteen. Rakentamisen, tekniikan tai kaupan alan tuntemus katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Annamme täyden tuen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa, innovatiivisuutta sekä innostunutta työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja liikkuvan työn, missä on kilpailukykyinen palkka sekä vapaa autoetu. Tarjoamme sinulle mahtavan näköalapaikan sekä ammattitaitoisen ja rehdin työtiimin tuen sekä kasvavan yrityksen mahdollisuudet. Toimistopäivän voit tehdä pitkälti kotoa käsin, joten voit asua myös vaikka Ylä-Savon tai Pohjois-Suomen alueella.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 10.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa 24.7.2020 asti Pia Leinonen, p. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi ja 27.7.2020 jälkeen Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.