Myyntiedustaja/-insinööri maanmittauslaitteiden myyntiin

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittauksen, rakentamisen, GNSS-paikannuksen, paikkatiedon ja geospatiaalisen mittaamisen ratkaisuihin erikoistunut myyntiyritys.
Edustamme useita alan parhaita brändejä. Olemme alan teknologiajohtajan Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vastaamme Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Tarjoamme Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.

Oletko maanmittauksen asiantuntija? Kiinnostaisiko sinua työskentely maanmittauksen huipputuotteiden ja asiakastyön parissa?

Etsimme joukkoomme MYYNTIEDUSTAJAA/-INSINÖÖRIÄ MAANMITTAUSLAITTEIDEMME MYYNTITIIMIIN.

Toimit myynnillisessä asiantuntijaroolissa liikkuen aktiivisesti asiakaskentällämme ja toimien edustamiemme tuotteiden asiantuntijana. Olet yhteydessä pääasiassa olemassa oleviin asiakkaisiimme, jonka lisäksi hankit uusia asiakkuuksia tavoitteenasi luoda ja kasvattaa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita. Tarjoat lisäksi teknistä tukea ja koulutat tuotteiden käyttäjiä asiakasyrityksissämme.

Toimialueenasi on Etelä-Suomi.

Oletko etsimämme henkilö?

Olet toiminut maanmittauksen parissa, ja olet kiinnostunut toimialastamme ja oman asiantuntemuksesi kehittämisestä tuotteidemme ja palveluiden osalta. Asiakkaiden kontaktointi voi olla sinulle tuttua jo entuudestaan, tai vaihtoehtoisesti sinulta löytyy valmiutta astua urallasi uudelle, myynnilliselle alueelle.

Voitat asiakkaan luottamuksen luontevalla olemuksellasi sekä vahvalla asiantuntemuksellasi. Asiakkaiden kohtaaminen ja ongelmien ratkaiseminen on sinulle mielekästä. Olet kiinnostunut tekniikasta ja tunnet maanmittauslaitteet vähintään koulutuksesi pohjalta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin laadukkaiden ja arvostettujen tuotteidemme parissa kasvavassa myyntitiimissämme. Alamme kasvunäkymät ovat erinomaiset, ja annamme avaimet sekä kehittymiseen että kehittämiseen.

Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininkiä - tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Principal Recruitment Advisor Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 27.11.2023 mennessä sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.