Myyntikoordinaattori, MARS Finland Oy

Oletko kiinnostunut työskentelemään myyntikoordinaattorina päivittäistavarakaupan alalla? Houkutteleeko Sinua työskennellä maailman tunnetuimpien tavaramerkkien parissa kuten: SNICKERS®, TWIX®, WHISKAS®, PEDIGREE®, MARS®, M&M'S®, BEN'S ORIGINAL® ja DOLMIO®? Tämä saattaa olla juuri Sinun paikkasi!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MARS Finland Oy:lle määräaikaista myyntikoordinaattoria.

Etsimämme myyntikoordinaattori tulee toimimaan osana myyntitiimiä. Sinulla tulee olemaan tärkeä rooli kaikissa myynnin tukemiseen liittyvissä tehtävissä. Huolehdit siitä, että kommunikaatio ja yhteistyö eri tahojen välillä on sujuvaa ja mutkatonta, ja että tuotteisiin ja kampanjoihin liittyvät tiedot sekä informaatio ovat ajan tasalla. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakaslähtöinen, palveluhenkinen sekä ystävällinen toimintamallimme välittyy ulospäin asiakkaillemme.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä säännöllisen viikkotyöajan ollessa 37,5h/viikko. Alkuun toivomme mahdollisimman paljon läsnäoloa toimistolla, mutta kun olet päässyt hyvin sisälle uuteen työtehtävääsi, ja olet tutustunut työtiimiisi, niin sen jälkeen voidaan siirtyä osittaiseen etätyöhön. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Myyntitiimin ja Key Account Managereiden monipuolinen tukeminen

- Yhteistyö ja säännöllinen yhteydenpito niin sisäisten kuin tarvittaessa ulkoistenkin sidosryhmien kanssa

- Hinnastojen ylläpito ja hallinta

- Tuotetietojen ja aikataulujen hallinta sekä koordinointi sisäisesti

- Tuotetietojen ylläpito ja hallinta asiakkaiden järjestelmiin (Synkka, GS1)

- Myyntisopimusten hallintaan liittyvät tehtävät

- Myyntiraporttien ja -järjestelmien hallinnointi

- Asiakasperustanta ja -hallinta

- Laskutusprosessin hallinnointi ja ostotilausnumeroiden tekeminen

- Tuotekatalogi

- Myyntitapahtumien ja kampanjoiden järjestelyihin liittyvät tehtävät

- Myyntinäytteiden tai -materiaalien toimittaminen asiakkaille

- Muut mahdolliset avustavat myynnintehtävät

Toivomme hakijoilta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK-pohjainen)

- Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

- Hyviä MS Office-taitoja

- Aiempi SAP-käyttökokemus on eduksi

Tässä tehtävässä pärjää parhaiten, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Osaat ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Olet utelias ja sinulla on halu kehittyä osaajana. Omaksut uudet asiat nopeasti ja sinulla on hyvät numeeriset taidot. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen. Sinulla on positiivinen can do -asenne ja haluat olla omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että töissä viihdytään.

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja määräaikaisen työsuhteen

- Pääset työskentelemään kiinnostavien tuotteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä

- Mielenkiintoisia työprojekteja

- Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään vähittäiskaupan toimialan osaajana

- Mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta Manpowerin toimiessa työnantajana. Kyseessä on määräaikainen tehtävä. Määräaikaisuuden arvioitu kesto on maaliskuun 2023 loppuun asti. On myös mahdollista, että työt jatkuvat määräajan jälkeenkin, joten kerrothan työhakemuksessasi omasta käytettävyydestäsi. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.