Myyntikoordinaattori, Stanley Security Oy

STANLEY Security Oy on osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. STANLEY Security suunnittelee, asentaa, valvoo ja ylläpitää turvallisuusjärjestelmiä organisaatioille eri toimialoilta. STANLEY Security Solutions -brandin alla yhdistämme laajan asiantuntemuksemme, osaamisemme sekä resurssimme voidaksemme tuottaa alan parhaita turvaratkaisuja. STANLEY Security tarjoaa globaaleja ratkaisuja vahvalla paikallisella osaamisella. Toimimme Euroopassa 12 maassa yhteensä n. 7000 työntekijän voimin. Lisätietoa www.stanleysecurity.fi

Haemme STANLEY Security Oy:lle uuteen rooliin kehityshaluista

Myyntikoordinaattoria

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä liityt osaksi STANLEY Securityn myynnin tukea Vallilassa sijaitsevalle toimistolle. Ensimmäisten kuukausien ajan työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan STANLEY Securityn palvelukseen.

Keskeiset työtehtävät:

  • Asiakkuuksien ja tilauksien hallinnointi CRM ja ERP-järjestelmässä
  • Tarjousmateriaalin valmistelu osana tarjousryhmää
  • Tilausten vastaanottaminen, tarkistaminen ja hyväksyntä
  • Myyntikampanjoiden valmistelu
  • Asiakastyytyväisyyden edistäminen

Arvostamme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • Asiakaspalvelukokemusta b2bympäristössä
  • Kokemusta ERPjärjestelmien käytöstä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Halu oppia, kehittää ja kehittyä

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja johtavassa turvallisuusalan palveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuammattilaiseksi. Tukenasi on osaavat ja laajan kokemuksen omaavat kollegat sekä toimintaa tukevat järjestelmät ja globaalin STANLEY Black & Decker konsernin edut.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta 28.4. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:

Laura Parviainen, 040 6310 261, laura.parviainen@manpowergroup.fi

Henri Repo, 044 7590 643, henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.