Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntineuvottelija, Savuhovi

SAVUHOVI Oy on voimakkaasti kasvussa oleva laadukkaita leikkeleitä, makkaroita, nakkeja ja valmisruokia jalostava yritys. Yrityksessä työskentelee 24 henkilöä. Liikevaihto 2019 oli 10,6M€.

Savuhovi syntyi unelmasta valmistaa parempaa, paremmin. Meille ei makkara ole vain makkaraa, eikä ruoka einestä. Savuhovi tunnetaan kautta maan suussa sulavista leikkeleistään. Leikkeleemme syntyvät osaavissa käsissä ja ovat PREMIUMIA ja PRIIMAA, nimeä myöden.

Osaamisen ja intohimoisen suhteen taustalla on kymmenien vuosien kokemus. Tunnetuin tuotteemme on Aito Saunapalvikinkku, joka valmistetaan tehtaan aidossa isossa savusaunassa. https://savuhovi.fi/

Uusia tuotteitamme on laadukkaat Gourmet valmisruoka tuotteet, joissa reseptiikan on tehnyt Sara La Fountain.

Haemme nyt myyntihenkistä ja sosiaalista osaajaa
MYYNTIEDUSTAJAKSI/PUHELINMYYJÄKSI

Savuhovin Keravan toimistolle. Tehtävässä kontaktoit olemassa olevia asiakkaita päivittäin ja tarjoat heille laadukkaita tuotteitamme. Tavoitteenasi on tuoda lisäarvoa ja kehittää asiakkaan myyntiä varmistamalla, että Savuhovin tuotteet ovat hyvin esillä. Myynnin varmistat tekemällä kampanjoita yhdessä asiakkaiden kanssa ja kertomalla kaupalle tuoteryhmien kehityksestä.

Päivittäinen työsi koostuu asiakkaiden kanssa keskustelusta sekä puhelinaikojen sopimisesta. Odotamme sinun olevan sanavalmis ja sosiaalinen, jotta saat vietyä keskusteluita verkostomme kanssa sujuvasti eteenpäin. Työ on mielekästä ja asiakaskuntamme pitkälle vakiintunutta. Sopivalla rohkeudella menestyt varmasti ja pääset yhdessä asettamiimme tavoitteisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • myyntihenkisyyttä, vakuuttavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • päivittäistavarakauppa-alan tuntemus tai kiinnostus, sekä kokemus myyntityöstä katsotaan merkittäväksi eduksi
  • hyviä MS-Office taitoja
  • itsenäistä, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta
  • erityiseksi eduksi katsomme ruotsin kielen osaamisen


Työaikasi on pääasiassa arkisin päivällä ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan osa-aikaisesti n. 6-7 tuntia päivässä. Tehtävä sopii esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle, jolla on mahdollisuus sitoutua päivätyöhön. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Työsuhteen alkuun työskentelet kokeneen henkilön opastuksessa ja perehdytyksen jälkeen pääset työhön kiinni itsenäisesti. Työvuoroja ei ole alan luonteesta johtuen kesälomakaudella (juhannuksesta heinäkuun loppuun).

Tarjoamme itsenäisen vastuualueen ja valmiin asiakaskunnan, sekä mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan myyntitehtävissä. Meillä on mukava työyhteisö ja kiinteä palkkausmalli. Arkemme koostuu yhteisestä tekemisestä ja tiiviistä yhteistyöstä yrityksen sisällä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa. Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa vuokratyösuhteena

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.