Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntineuvottelija, Savuhovi, Kerava

SAVUHOVI Oy on voimakkaasti kasvussa oleva laadukkaita leikkeleitä, makkaroita, nakkeja ja valmisruokia jalostava yritys. Yrityksessä työskentelee 24 henkilöä. Liikevaihto 2018 on 9,7M€.
Tunnetuin tuotteemme on Aito Saunapalvikinkku, joka valmistetaan tehtaan aidossa isossa savusaunassa.

Haemme nyt innokasta ja tulosorientoitunutta henkilöä

MYYNTIEDUSTAJAKSI/PUHELINMYYJÄKSI

Savuhovin Keravan toimistolle. Tehtävässä kontaktoit olemassa olevia asiakkaita päivittäin ja tarjoat heille laadukkaita tuotteita. Tavoitteenasi on tuoda lisäarvoa ja kehittää asiakkaan myyntiä varmistumalla, että Savuhovin tuotteet ovat hyvin esillä, tekemällä kampanjoita, kertomalla kaupalle tuoteryhmien kehityksestä

Työaikasi on pääasiassa arkisin päivällä ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan osa-aikaisesti n. 6 tuntia päivässä. Tehtävä sopii esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle, jolla on mahdollisuus sitoutua päivätyöhön. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Työsuhteen alkuun työskentelet kokeneen henkilön opastuksessa ja perehdytyksen jälkeen pääset työhön kiinni itsenäisesti. Työvuoroja ei ole alan luonteesta johtuen kesälomakaudella (juhannuksesta heinäkuun loppuun).

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • myyntihenkisyyttä, vakuuttavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

  • päivittäistavarakauppa-alan tuntemus tai kiinnostus, sekä kokemus myyntityöstä katsotaan merkittäväksi eduksi

  • hyviä MS-Office taitoja

  • itsenäistä, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta


Tarjoamme itsenäisen vastuualueen ja valmiin asiakaskunnan, sekä mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan myyntitehtävissä. Meillä on mukava työyhteisö ja kiinteä palkkausmalli.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.