Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntineuvottelijoita, Rainmaker

Rainmaker on Suomen johtava myynti- ja asiakaspalveluyritys. Palkkaamme vuosittain yli 2000 työntekijää ympäri Suomen sijaitseviin toimipisteisiimme. Myös Espanjassa työskentely onnistuu Torreviejan toimistollamme. Yhtiön liikevaihto kohosi 68 miljoonaan euroon vuonna 2019.

Täällä voit tutustua meihin tarkemmin https://rainmaker.fi/rainmaker/. Miksi haluamme tulla ja mitä edustamme. Missio, arvot, tapamme toimia, lupaus ja millaisia olemme.

Etsimme nyt aitoja myynninnälkäisiä monipelureita Rainmakerin myyntiporukkaan! Haemme useita uusia myyjiä liittymään porukkaamme, myynnin ja maailmanluokan asiakaskokemusten pariin. Taustalla on menevä tiimi, jossa et välty huumorilta saati naurulta - teemme työtä aidosti yhdessä.

Myyntihenkilönä tehtävänäsi on ottaa puhelimitse yhteyttä uusiin asiakkaisiin ja tarjota heille yksilöllisiä, juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvia tunnettuja tuotteita ja palveluita. Tärkeintä työssä on laadukas täyden kympin asiakaskokemus ja toki tuloksellinen myynti.

Emme odota sinulta aiempaa kokemusta myynnistä, vaan rempseää asennetta, sinnikkyyttä ja halua oppia uutta. Työtä saa tehdä sekä itsenäisellä otteella että yhdessä upean tiimin kanssa, välillä myös positiivisessa hengessä keskenään kisaillen. Tarjoamme myös aidon mahdollisuuden kasvaa tämän alan ammattilaiseksi!

TYÖAIKA JA PALKKA
Työtä tehdään 30-37,5 tuntia viikossa kahdessa vuorossa - tässä pyrimme aina ottamaan huomioon työntekijöidemme yksilölliset tarpeet. Palkkasi muodostuu kiinteästä 12 €/h pohjapalkasta sekä kannustavasta läpinäkyvästä lisäprovisiosta.

MITÄ ME SITTEN TARJOAMME SINULLE?
Rainmaker on Suomen suurin asiakaskohtaamisten ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä ja me teemme töitä sen eteen, että ihmiset voisivat rakastaa työtään.

Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800. Meille ihmisten hyvinvointi, osaaminen ja kehitys ovat kaikkein tärkeimmät asiat sekä menestyksemme ydin.

Työ alkaa kattavalla ja palkallisella myyntikoulutuksella, jossa saat kaiken opin onnistuaksesi työssäsi. Tämän lisäksi, saat työskennellä mukavien ja kannustavien työkaverien kanssa ja ammattitaitoisten esimiesten tuella.

Yhteistyökumppaniemme piinkovat asiantuntijat ovat suunnitelleet Sinua varten kattavan perehdytyksen, jonka avulla varmasti saat eväät onnistumiseen. Ensimmäisten kuukausien ajan työnantajanasi toimii Manpower, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Saisimmeko sinusta uuden osaajan? Hienoa! Hakuun pääset mukaan helposti joko liittämällä profiilisi linkin kautta, soittamalla meille suoraan tai vastaamalla meille sähköpostiin. Kynnys on siis matalalla, joten mitä vielä odotat?

Ota meihin yhteyttä ja me kerromme mielellämme lisää!
Laura Parviainen, +358406310261, laura.parviainen@manpowergroup.fi
Suvi Väänänen, +35840 167 9091, suvi.vaananen@manpowegroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.