Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ


Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on yli 100 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nykyisten asiakkuuksien hoitamisesta ja uusasiakashankinnasta Etelä-Suomessa sekä muutamilla alueilla Ruotsissa ja Norjassa. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta erityisesti Ruotsin ja Norjan asiakastapaamisten osalta. Kotimaan asiakastapaamiset voi pääosin hoitaa päiväkäynneillä asiakkaiden luona. Matkustamisen tarve vaihtelee kuukausittain, mutta suurin osa työstä voidaan tehdä Suomesta käsin. Työpisteesi tulee sijaitsemaan jonkin nykyisen toimistomme yhteydessä Kouvolassa, Nurmijärvellä, Hämeenlinnassa tai Äänekoskella. Olet tehtävässä myyntiryhmän jäsen ja raportoit vastuualueestasi suoraan toimitusjohtajalle.

Arvostamme kokemusta B2B -myynnistä, kykyä ymmärtää asiakkaiden teknisiä vaatimuksia, halukkuutta kehittää palvelujamme yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä myynnillistä, tavoitehakuista ja itsenäistä työskentelyotetta. Henkilönä olet innostava ja muutosmyönteinen sekä sinulla on luonnollisesti erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta tai vastaavia tietoja ja usean vuoden työkokemusta vastaavissa tehtävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin ja norjan kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä. Asiantuntevan ja nuorekkaan henkilöstön tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Annamme sinulle myös vahvan tuen oman ammattiosaamisesi edelleen kehittämiseen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 25.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Harri Kaisto puh. 050 449 8102 (ensisijaisesti 13.2. klo 13-17, 19.2 klo 16-19 tai 24.2 klo 14-16) tai Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 (ensisijaisesti 12.2. klo 9-11, 20.2. klo 8.30-11 tai 25.2. klo 11-13)

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.