Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntireskontran hoitaja


MYYNTIRESKONTRAN HOITAJA, Vantaa


Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.


Haemme Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan kokoaikaista


MYYNTIRESKONTRAN HOITAJAA


Kyseessä on alustavasti puolen vuoden määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen vakinaistuminen on hyvän yhteistyön vahvistuessa hyvinkin todennäköistä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.


Päätehtäviisi kuuluvat myyntilaskujen käsittely, täsmäytykset, tiliöinti ja kirjaaminen sekä raportointi ja tilinpäätökseen osallistuminen. Myös virheiden korjaaminen ja maksumuistutuksien lähettäminen kuuluvat työnkuvaan.


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on positiivinen asenne työhösi, olet yhteistyökykyinen tiimin jäsen, ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Otat tehtävät haltuun reippaasti ja osaat priorisoida työskentelyäsi. Työskentelet tarkasti, oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti.


Edellytämme sinulta jonkin verran käytännön kokemusta myyntireskontran hoidosta ja kaupallista koulutusta. SAP-osaaminen on suuri etu.


Tarjoamme sinulle vähintään puolen vuoden projektin vuokratyösuhteessa Manpowerin kautta. Motivoituneelle ja tehtävässä menestyneelle henkilölle on tarjolla mahdollisuus rekrytoitua vakituisesti suoraan Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan.


Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Sourcing Consultant Jussi Asikainen, jussi.asikainen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi


Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.