Nestaaja - TuraSteel Oy

TuraSteel Oy:n päätuotteita ovat kaivurien kauhat, joita valmistetaan erilaisiin maanrakennusalan tarpeisiin. Kauhojen valmistus tapahtuu Eurassa sijaitsevalla konepajallamme. Kauhojen valmistus on alkanut jo vuonna 1984 Terästyö T. Salminen Oy:n toimesta. Kauhojen valmistuksen lisäksi korjaamme sekä huollamme kauhoja ja myymme niihin varaosia. Tällä hetkellä teemme töitä yli 15 ammattilaisen voimin. Lisätiedot: https://turasteel.fi/

Etsimme asiakkaallemme TuraSteel Oy:lle Euraan NESTAAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Lähde työskentelemään pajallemme tiiviiseen ja osaavaan työyhteisöön, jossa monipuolisia töitä riittää!

Työtehtäviisi kuuluu kuvien piirtäminen ja viimeistely asiakastilausten pohjalta. Tämän lisäksi työnkuvaasi kuuluu mm. polttoratojen ja nestauksen teko polttokoneille.

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyisi jo jotain aiempaa vastaavaa kokemusta nestauksesta tai vastaavaa muuta tietotaitoa esimerkiksi opiskeluiden kautta. Osaat hahmottaa, miten CAD-ohjelmisto toimii. Laskemme eduksi, jos olet aikaisemmin käyttänyt nestausohjelmia.

Arvostamme kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimipelaajana paineen alaisena ja sovitussa aikataulussa. Vahvat yleiset IT-taidot ja trukinajo taito lasketaan eduksi. Työssä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä kirjallista englannin kielen osaamista ohjelmistojen vuoksi.

Työsuhde on täysipäiväinen (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin lähtökohtaisesti 8-16 välille. Palkkaus tehtävässä menee sopimuksen mukaan. Töiden aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Työsopimus solmitaan suoraan TuraSteel Oy:n kanssa. Rekrytoinnista vastaa Manpower.

Kiinnostuitko?

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa hakulinkin kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Ilmoitathan myös palkkatoiveesi.

Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä Manpowerin konsultilta Emmi Lambergilta arkisin p. 040 192 9008 tai [email protected].

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.