Office Manager

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nexi Groupille Office Manageria.

Nexi Group on perustanut Suomeen teknologiahubin, jonka tarkoituksena on olla konsernin maksupäätekehityksen kärki. Hubissa työskentelee maksupäätekehityksen Core-tiimi, joka tällä hetkellä on noin 80 pääosin teknistä henkilöä.

Osaatko luoda toimiston, jonne kaikkien on kiva tulla ja jossa asiat sujuvat? Haluatko luoda itsesi näköisen tehtävän, jossa yhdistyy osaaminen ja hauskanpito? Meillä ei ole valmista työnkuvaa sinulle, mutta ainakin näitä uusi työsi voisi pitää sisällään:

- Koko henkilöstön (työ)elämänlaadun parantaminen

- Koodareiden saaminen toimistolle

- Toimiston rutiinit

- Kumppaniverkoston hallinta

- Matkajärjestelyt

- Tapahtumien järjestäminen yhdessä meidän kanssamme

- Sisäinen viestintä

- Viihtyvyyden jatkuva kehittäminen

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä, puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia ja hallitset yleisimmät IT-järjestelmät ja Office-työkalut. Haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja sinulla on halu vaikuttaa omalta osaltasi meidän kaikkien menestykseen. Pääset myöskin halutessasi osallistumaan rekrytointiprosesseihin omalta osaltasi, hoidat rekrytointien alkuvaiheet ja saat vaikuttaa mm. työnantajamielikuvaan. Olet omalta osaltasi luomassa toimistolle sellaista ilmapiiriä, että siellä halutaan olla ja työskennellä. Että toimistolla viihdytään. Tätä työtä pystyy tekemään myöskin osittain etänä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä (liukuva työaika).

Etsimme Sinua, jos sinulla on vahva näkemys siitä, miten tämä kaikki toteutetaan sekä ideoita siitä, mitä emme osanneet pyytää. Olet rohkea, avoin ja helposti lähestyttävä. Ja sinulla on paljon ideoita! Työkulttuurimme on rento ja kannustava. Jos tällainen haaste houkuttaa sinua, niin laita hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen

- Rennon ja kannustavan työympäristön

- Kattavan perehdytyksen

- Kuntosalin käyttömahdollisuuden

Olemme juuri äsken muuttaneet uusiin, moderneihin ja viihtyisiin toimistotiloihin Espoon Leppävaaraan.

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.