Offset- ja digipainon työntekijä

Etsimme painoalan asiakkaallemme Turun seudulle uutta offset- ja digipainon työntekijää monipuolisiin tehtäviin.

Sinun ei välttämättä tarvitse olla vielä kokenut painotyön ammattilainen, vaan voi olla hyvät lähtökohdat, painoalasta kiinnostunut tekijä! Tarjolla vakituinen työsuhde mukavassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa töitä riittää!


Työ sisältää mm.
painotiedostojen muokkausta sekä graafista suunnittelua, arkkiasemointia ohjelmalla, asiakkaiden neuvomista painokelpoisen aineiston teossa sekä kiireapuna toimimissa mahdollisesti muissa tehtävissä.

Toivoisimme sinulta löytyvän mm. Adoben ohjelmien kiitettävää osaamista, aiempaa kokemusta painoaineistojen teosta sekä mahdollisesti jotain käsitystä painotalon työnkulusta.

Työssä tarvitaan myös paineensietoa ja kykyä hypätä tehtävästä toiseen, halukkuutta oppia uutta sekä hyvää suomen kielen osaamista, mahdollisesti myös englannin kielen.

Haluatko mukaan? Hienoa, hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa!

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään rohkeasti oheisen hakulinkin kautta ja liitä mukaasi CV:si ja/tai hakemuskirjeesi palkkatoiveesi kera.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimia kannattaa nopeasti! Toivomme hakemuksia monilta eritaustaisilta henkilöiltä!

Töiden aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytoijat Esko Saurio p. 040 647 2205, [email protected] ja Miia Sinkko p. 040 1930 347, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.