Ohjelmapäällikkö, AFS Intercultural Programs Finland ry

AFS on Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, jolla on yli 70 vuoden kokemus kansainvälisyyskasvatuksesta ja vaihto-oppilasohjelmista. AFS on vapaaehtoisten perustama, voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missio on "Creating a more peaceful and just world". Kauttamme on lähtenyt yli 10 000 vaihto-oppilasta eri puolille maailmaa, ja suomalaisiin isäntäperheisiin on saapunut tuhansia ulkomaalaisia vaihto-oppilaita kaikkialta maailmasta.

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme työkaveriksemme Sinua - lämpimän sydämen ja jämäkän toimintaotteen omaava
OHJELMAPÄÄLLIKKÖ (HOSTING) vastaamaan erinomaisesta isäntäperhekokemuksesta ulkomaalaisille vaihto-oppilaille.

Vastaat työparisi kanssa isäntäperhehankinnasta ja ulkomaalaisten nuorten vaihto-oppilasvuodesta Suomessa.

Päätehtäviäsi ovat isäntäperheiden hankinta, yhteistyö koulujen kanssa sekä oppilaiden ja perheiden käytännön asioiden hoito vaihtovuoden aikana yhdessä AFS:n osaavien vapaaehtoistyöntekijöiden ja paikallisyhdistysten kanssa.

Iso osa työtäsi on tuen antaminen isäntäperheille ja vaihto-oppilaille vaihtovuoden aikana. Nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta sekä siitä, että jokainen tilanne on erilainen. Koska nuorten kanssa sattuu ja tapahtuu, olet kärsivällinen, palvelualtis ja ratkaisukeskeinen. Joskus tilanteet ovat haastavia ja vaativat nopeita toimenpiteitä, joten vaativienkin tilanteiden hoitaminen on sinulle tuttua. Pitkä pinna ja hyvä paineensietokyky sekä kyky ja halu kädet savessa työskentelemiseen ovat välttämättömiä ominaisuuksia, jotta viihdyt tässä tehtävässä. Kyky priorisoida, taito vetää projekteja, itsenäinen työskentelytapa ja jämäkkä kehittämisote ovat tarpeen kaikissa AFS-tehtävissä.

Teet läheistä yhteistyötä kaikkien sidosryhmiemme kanssa: nykyiset ja tulevat isäntäperheet, AFS:n vapaaehtoiset ja paikallisyhdistykset, ulkomaalaiset vaihto-oppilaat, koulut sekä AFS:n kansainvälinen verkosto. Tukenasi on sitoutunut ja osaava moniosaajien tiimi Suomessa ja maailmalla.

Pienessä Suomen tiimissämme teet läheistä yhteistyötä myös markkinointi- ja viestintäosaajiemme kanssa. Innostut digistä toiminnan mahdollistajana ja tehostajana, ja otat vastuuta sen kehittämisestä edelleen. Sydämesi sykkii paitsi nuorille ja perheille myös numeroille ja talousasioille.

Sinulla on vähintään AMK-tason koulutus sosiaali-, nuoriso- tai kasvatusalalta (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) ja työkokemusta vastaavanlaisissa tehtävissä työskentelystä. Vaihto-oppilaat tulevat Suomeen ympäri maailman, ja osa työkavereistasi on eri aikavyöhykkeillä. Siten joustavuus ja erinomainen kirjallinen ja puhuttu englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Vapaaehtoistoiminnan ja not-for-profit -puolen kokemus ovat plussaa.

Sinua jo kovasti odottaa järjestömme missioon vahvasti sitoutunut ja ammattimaisesti toimiva tiimimme Teemme joustavasti etä- ja lähitöitä Helsingin Kalasatamassa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja merkityksellisissä tehtävissä suomalaisten perheiden ja kansainvälisten nuorten parissa. Tukenasi on ison kansainvälisen organisaatiomme osaava tiimi ja prosessit.

Erinomainen isäntäperhekokemus on AFS:n hosting-toiminnan ydintavoite. Tervetuloa joukkoomme vastaamaan siitä, sekä tekemään maailmasta entistäkin parempi paikka!

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2021 mennessä painamalla alla olevaa Hae-painiketta.
Toimi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa AFS:n toiminnanjohtaja Anja Kahri, p. 040 544 2346 sekä rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680.

Odotamme soittoasi 8.10. klo 14.00-15.00, 13.10. klo 9.00-10.00 tai 20.10. klo 15.00 - 16.00.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.