Onboarding Manager, ABAX Finland Oy

ABAX on yksi suurimmista telematiikka- ja IoT- alan yrityksistä Euroopassa. Telematiikan avulla yhdistyvät ajoneuvot ja kalusto muodostavat yhdessä erään nopeimmin kasvavista IoT-verkon segmenteistä. Kehitämme oman laitteistomme, laiteohjelmistomme ja järjestelmämme. Ne on sidottu yhteen avoimeen alustaan, jonka avulla voidaan muodostaa yhteys ja kerätä tietoja ABAX Global Networkin kautta. ABAX tarjoaa asiakkailleen innovatiivisen alustan, joka tukee yritysten digitalisaatiota ja automaatiota. Pilvipalvelun avulla olemme aina käytettävissä.

Ihmisille, joilla on oikea asenne ja jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan joka päivä on tarjolla työpaikka, jossa henkilökohtainen kehitys ja hauskanpito yhdistyvät. Tiedämme että iloiset ja tyytyväiset työntekijät ovat yhtä tärkeitä kuin tyytyväiset asiakkaat, ja teemme kaikkemme edistääksemme työntekijöiden hyvinvointia sekä työssä että sen ulkopuolella. Meillä on 260 työntekijää kahdeksassa eri maassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Larvikissa, Norjassa. Arvomme: Innostunut, innovatiivinen, asiakaslähtöinen ja kestävä muodostavat perustan jokapäiväiselle työllemme.

Innostutko loistavien asiakaskokemusten ja pitkien asiakassuhteiden luomisesta? Etsimme asiakkaallemme ABAX Finland Oy:lle Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen Customer Success -tiimiin Onboarding Manageria keskeiseen rooliin.

Tässä roolissa olet tärkeä osa kansainvälistä Customer Success -tiimiä ja tulet työskentelemään monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden perehdyttämisen, kouluttamisen sekä asiakastyytyväisyyden varmistamisen parissa.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Uusien asiakkaiden perehdyttäminen tuotteisiin ja palveluihin
 • Asiakaskoulutusten järjestäminen TEAMSillä
 • Säännöllinen yhteydenpito asiakkaiden kanssa
 • Asiakastyytyväisyyden ja pitkien asiakassuhteiden varmistaminen
 • Lisäarvon tuottaminen asiakkaille ABAXin palveluiden avulla

Tässä tehtävässä menestymisessä auttaa:

 • Soveltuva, esimerkiksi kaupallinen koulutustausta
 • Aikaisempi työkokemus myynnin tai asiakaskohtaamisten parista
 • Sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen
 • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • Sosiaalinen ja aktiivinen asenne
 • Microsoft Office 365 -tuntemus

Mitä toivoisimme sinulta?

Toivomme, että asiakastyytyväisyyden varmistaminen on sinulle sydämen asia, ja palat halusta auttaa asiakasta saamaan täyden hyödyn hankkimistaan tuotteista ja palveluista. Tunnistat lisäarvon tuottamisen paikkoja ja osaat ehdottaa näitä luontevasti asiakkaalle.

Et kavahda erilaisia järjestelmiä, vaan IT ja tekniikka kiinnostavat luonnostaan sinua. Etsimme henkilöä, joka tunnistaa itsensä neljässä arvossamme: innostunut, innovatiivinen, asiakaslähtöinen ja kestävä.

Haluamme, että olisit hyvin motivoitunut tehtävään, osaat kommunikoida selkeästi ja priorisoida työsi. Me ABAXilla arvostamme suuresti tiimityötä, jossa tiimipelaajana oleminen on välttämätöntä jatkuvan menestyksemme kannalta.

Mitä voimme sinulle tarjota?

Tarjoamme sinulle kasvavan ja dynaamisen työpaikan, jossa on sitoutuneita ja omistautuneita kollegoita kaikkialta maailmasta. ABAXilla ei ole kahta samanlaista päivää, ja tarjoammekin monipuolisen ja vastuullisen roolin. Oikealla asenteella tämä rooli haastaa ja jatkaa taitojen kehittämistä. Teemme kaikkemme edistääksemme työntekijöiden hyvinvointia, niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Panostamme työntekijöiden perehdytykseen ja osaamisen kehittämiseen. Lounas- ja liikuntaetujen lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan ABAX Finland Oy:lle. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen englanniksi klikkaamalla "Hae nyt" -painiketta. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten hae mukaan pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat ManpowerGroupin konsulteilta:

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.