Operations manager, DC-latauslaitteet

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Enerqo Finland Oy on DC-latauslaitteita maahantuova ja myyvä yritys, joka toimii pääasiassa ammattiliikenteen latauslaitteiden toimittajana. Enerqo on perustettu 2020 ja kasvaa merkittävää vauhtia sisaryhtiönsä YES-EU Oy:n, sähköbusseja maahantuovan ja myyvän yhtiömme, rinnalla. Laitteitamme on jo käytössä noin 450 latauspistoolin ja noin 29MW lataustehon verran eteläisen Suomen suurissa kaupungeissa, ja laajennamme toimintaamme ja toiminta-aluettamme jatkuvasti.

Enerqo Finlandin vahvan kasvun tueksi etsimme nyt uutta henkilöä tehtävään Operations manager. Enerqon toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

Tehtävänkuvaus

Operations manager tulee johtamaan sekä kehittämään yrityksen operatiivista toimintaa suurteholatureiden uusien asennusprojektien sekä kunnossapidon parissa. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle, ja omaan tiimiisi tulee kuulumaan aluksi kaksi kenttäinsinööriä sekä yksi sähköasentaja. Toimit myös yhteyshenkilönä projekteissa työskentelevien alihankkijoiden suuntaan, ja organisoit niin heidän, kuin oman tiimisi työskentelyä. Vastaat projektien resursoinnista, aikataulutuksista ja työturvallisuudesta. Operatiivisen toiminnan lisäksi tuet Enerqon myyntiä teknisen asiantuntijan roolissa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy Sähköpätevyys 1- todistus, tai on mahdollista hankkia sellainen lähitulevaisuudessa.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia ja osaamista

  • Sähköpätevyys 1- todistus valmiina, tai valmius hankkia sellainen
  • Projektinjohtotaitoja
  • Kykyä johtaa omaa tiimiä
  • Halua oppia ymmärtämään asiakkaitamme, laitteitamme sekä toimintaympäristöämme
  • Suomen ja englannin kielten taitoa
  • Kykyä organisoida operatiivista toimintaa
  • Kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Kykyä toimia monikulttuurisessa ympäristössä
  • Ymmärrys ja kokemus latauslaitteiden toiminnasta on eduksi, mutta ei pakollista

Mitä tarjoamme?

Osaamiseen perustuvan palkkauksen lisäksi etuinasi tulevat olemaan kattava työterveyshuolto ja hoitovakuutus sekä osittainen etätyömahdollisuus työtilanteen mukaan. Saat meiltä myös liikuntaedun, puhelinedun, sekä nuorekkaan ja innostavan työporukan ympärillesi. Pääset tässä tehtävässä rakentamaan omalla kädenjäljelläsi yrityksen operatiivista toimintaa nopeasti kasvavalla sähköisen liikenteen alalla. Yrityksessä saattaa olla tulevaisuudessa mahdollista osallistua myös tehtäviin ulkomailla, jos löytyy kiinnostusta siihen.

Täytämme tehtävän yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.experis.fi viimeistään 14.12.2022 mennessä. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän mukaan CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Juhani Äikäs, [email protected] tai 040 5727 556.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.