Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Osastoassistentti, Wihuri Oy Tekninen Kauppa, Vantaa

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa.

Oletko positiivinen ja tarkka, monipuolisista tehtävistä innostuva? Sinulla pysyy useampi pallo ilmassa hektisimmissäkin tilanteissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme Ympäristönhoitokone liiketoimintamme vahvistukseksi

OSASTOASSISTENTTIA

Työssäsi toimit osana myyntitiimiämme ja hallinnoit osto- ja myyntitilauksia sekä laadit tarjouksia. Lisäksi työpöydältäsi löytyy mm. kone- ja työlaitelaskutusta, saapuvan tavaran kirjaukset, tuotteiden perustamista ja ylläpitoa, ostolaskujen tiliöintiä, asiakastietojen ylläpitoa, asiakirjahallintaa mm. vakuutukset, rahoitukset ja koneiden rekisteröinti sekä erilaisten raporttien/tilastojen laadintaa ja päivittämistä.

Osallistut myös yhdessä markkinointitiimin kanssa markkinointimateriaalien valmisteluun esim. tuotetietojen päivitys ja koneiden/laitteiden valokuvaus sekä messu- ja tapahtumajärjestelyt.

Onnistut tehtävässä kun omaat järjestelmällisen ja ratkaisukeskeisen otteen työhön, ja toimit mielellään erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa. Monipuolisessa tehtäväkentässä toimiminen edellyttää sinulta tarkkuutta, aktiivista otetta sekä priorisointikykyä. Asiakaspalveluasenteesi on erinomainen ja sinulla on osaamista osto- ja myyntitilauten parissa työskentelystä.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla on jo tehtävää ajatellen olennaista työkokemusta
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja toimintaa
  • kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyviä IT-valmiuksia
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi.

Katsomme eduksi aikaisempaa kokemusta tilaus-toimitusketjun hallinnasta sekä toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta, erityisesti SAP.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, motivoituneet ja mukavat työkaverit. Mahdollisuus päästä tutustumaan hankinnan ja myynnin eri prosesseihin. Haluamme sinusta luotettavan tiimipelaajan tiimiimme, panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen. Toimipisteesi tulee olemaan Vantaalla.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 20.2.2020 mennessä osoitteeseen

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Parviainen, laura.parviainen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.