OT-Koordinaattori

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Mondi Kuopio valmistaa koivukuidusta aallotuskartonkia, jota käytetään ensisijaisesti lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Tehtaamme sijaitsee Sorsasalossa Kuopiossa ja työllistää noin 270 henkilöä. Tehtaamme on ollut toiminnassa jo vuodesta 1968 ja Mondin investointiprojektin ansiosta meillä on tarjolla monipuolisia työmahdollisuuksia tulevaisuudessakin. Toimimme osana kansainvälistä Mondi-konsernia.

Haemme nyt Mondille Kuopioon

OT-KOORDINAATTORIA

Tehtävässä vastaat OT-ympäristöjen hallinnoinnista, seurannasta ja kyberturvallisuudesta yhdessä sidosryhmien kanssa. Koordinoit muutoksia ja järjestelmäpäivityksiä sekä varmistat roolissasi, että Mondi Kuopion OT-ympäristöt ovat Mondin tietoturvapolitiikkojen ja standardien mukaisia. Tehtävässä toimit useiden eri sidosryhmien kanssa kuten sähköautomaatio- ja IT-osasto, konsernin OT-tiimi sekä järjestelmätoimittajat. Automaatiojärjestelmien ja mittalaitteiden tuntemus ovat tehtävässä eduksi.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. AMK tai yliopisto)
  • työkokemusta prosessiteollisuuden automaatiojärjestelmien parista
  • kokemusta kyberturvallisuudesta ja tietoverkoista
  • turvallisuuskeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa kansainvälisessä työympäristössä
  • ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tuen
  • vakituisen työsuhteen, jossa aloitus voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan ja on mahdollista myös lomakauden jälkeen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi painamalla tästä viimeistään 26.5.2024 mennessä. Huomioithan, että sinun tulee jättää hakemuksesi Mondin sivujen kautta, jonne pääset suoraan painamalla tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.