Palkanlaskija - TW-Laskentapalvelut Oy

Keitä me olemme?

TW-Laskentapalvelut Oy on paljasjalkainen tamperelainen tilitoimisto kaupungin keskustan kupeessa. Olemme osa Tilitoimisto K.J.Westerberg Oy -konsernia, joka on perustettu vuonna 1959. Yhden miehen yrityksestä on kuudessakymmenessä vuodessa kasvanut sata erilaista taloushallinnon osaajaa työllistävä arvostettu alan toimija. Välitön ilmapiiri ja matala hierarkia takaavat jokaisen työntekijän kohtaamisen yksilönä ja erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon.

Meille asiakas on aina enemmän kuin nimi paperissa ja pidämme mielessä numeroiden takana olevat ihmiset. Kun muistamme olla ihmisiä ihmisille, on työnteko mielekästä ja tehokasta. Missionamme onkin mahdollistaa asiakkaiden menestys tuottamalla laadukkaita taloushallinnon palveluita ihmiset edellä; uskomme vahvasti mutkattoman vuorovaikutuksen voimaan yrityksemme menestystekijänä.

Haemme nyt monipuolisiin tehtäviin PALKANLASKIJAA

Ketä etsimme?

Toinen kahdesta palkkatiimistä etsii nyt vahvistusta riveihinsä. Etsitään oma-aloitteista ja reipasta tekijää tiimiin, jossa lasketaan tiiminä isoa asiakkuutta. Säännölliset tiimipalaverit ja avoin kulttuuri pitävät huolen siitä, että et jää yksin.

"Meidän tiimissämme on parasta se, että olemme aina valmiita auttamaan toisiamme ja meillä on myös hyvä yhteishenki", kuvailee tiimi omaa toimintaansa.

Olet kokenut ja motivoitunut palkanlaskennan asiantuntija, joka ymmärtää työn vaatimukset ja koet olevasi oikealla alalla. Sinulla on myös kokemusta tilitoimistossa työskentelystä. Hallitset palkanlaskennan koko prosessin ja olet perehtynyt työlainsäädäntöön. Sinulta ei mene sormi suuhun vaativissakaan tilanteissa ja osaat ottaa muuttuvat tilanteet vastaan rauhallisin mielin.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen, tunnollinen ja sanaasi voi luottaa. Pidät numeroista ja tarkkuus on sinulle luontainen ominaisuus. Olet innokas tarttumaan työhön ja kehittymään ammattilaisena. Ymmärrät myös hyvän työilmapiirin merkityksen ja koet olevasi reilu ja mukava työkaveri. Sinulla on myös kaupallinen koulutus. Mepco-osaaminen sekä kokemus tilitoimistoympäristöstä lasketaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Meillä ymmärretään elämää! TW-Laskennassa työntekijä on aina arvokas ja ymmärrämme, että elämäntilanteet saattavat vaihdella ja elämää on toimiston ulkopuolellakin. Joustavat työajat ja hybridityömahdollisuus tukevat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Yrityksemme vakaa pohja takaa sinulle turvallisen työpaikan, jossa voit kasvattaa asiantuntijuuttasi.

Vastuullista työtä tasapainoittamaan tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työajat ja mahtavat työkaverit. Järjestämme erilaisia tapahtumia henkilöstöllemme ja muistamme, ettei töitä tehdä otsa rypyssä. Haluamme huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista myös lounas-, liikunta- ja kulttuuri sekä hyvinvointiedun keinoin. Ammatillinen kasvu ja erilaiset urapolut ovat meillä mahdollisia.

Oletko etsimämme palkanlaskennan rautainen ammattilainen?

Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta ja lisää CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera. Tehtävään kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoa työstä antavat Manpowerin rekrytointikonsultit Miia Sinkko p. 040 193 0347 (arkisin klo 8-16), [email protected] tai Emmi Lamberg p. 040 192 9008 (arkisin klo 8-16), [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.